Ansök
nu
Dela
tjänsten

Miljö- och Kvalitetschef

Arbetsgivare:

Solö Mechanical Solutions

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2021-03-14

Om företaget

Solö Mechanical Solutions AB är ett industriföretag som grundades på 1960-talet och under åren har företaget utvecklats till att bli en helhetsleverantör inom plåt, skärande bearbetning, svetsning och montering. Företagets positionering är idag både som komponent och systemleverantör där man erbjuder helhetslösningar för all mekanik.
Solö Mechanical Solutions erbjuder kunderna allt från produktutveckling, prototyper till serieproduktion i små och medelstora volymer. Kundsegmenten innefattar olika branscher såsom kommersiella fordon, tåg, gruv och anläggning samt elektronik och instrument.

Solö Mechanical Solutions är certifierade inom ISO 9001, ISO 14001, EN 3834 samt EN 15085. Vi kommer under året att certifiera oss enligt fordonsstandarden IATF 16949.

Vår tillväxt fortsätter, och vi söker nu en kollega till tjänsten Miljö- och Kvalitétschef, som kan bidra till att utveckla vår verksamhet och affärer. Vi sätter stort focus på prestationen till våra kunder gemensamt med ett hållbart arbetssätt i en trivsam arbetsmiljö.

Tjänsten som Miljö- och Kvalitetschef innebär att du:

Du rapporterar till VD/ledningsgrupp.

Din profil

Vi söker dig som:

Du som person är:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har arbetat operativt med dessa frågor.

Tillträde snarast möjligt. Urval och intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast möjligt. Dock senast 14 mars. Vid frågor ang. denna rekrytering kontakta ansvarig rekryterare, Sofie Andersson.

Sista ansökningsdatum: 2021-03-14

Jobbtyp: Heltid, Fast

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Solö Mechanical Solutions

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2021-03-14

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-316 01 88

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen