Ansök
nu
Dela
tjänsten

Säljare till Möbeldivisionen med arbetsområde hela Sverige

Arbetsgivare:

Rehau

Ort:

Jönköpings- eller Göteborgsregionen

Sista ansökningsdag:

2023-10-02

Om företaget

Sedan företaget grundades 1948 har REHAU strävat efter att skapa nya användningsområden för polymermaterial. Vår strategi är att ersätta traditionella material med effektiva polymerer och erbjuda våra kunder mervärde med kreativa systemlösningar.

Mer än 20 000 anställda fördelade på 170 platser i 54 länder bidrar till REHAUs tillväxt och framgång. REHAU utökar sitt nätverk på fem kontinenter för att fungera som partner på plats. Även i framtiden kommer vårt familjeföretag att förbli oberoende och fokusera på medel- och långsiktiga mål istället för kortsiktiga vinster.

Med REHAU får ni tillgång till över 70 års erfarenhet av inredning. Vi har levererat möbelkomponenter till nöjda kunder över hela världen sedan 1948 – oavsett stora industrier eller egenföretagare. Tack vare innovationsanda, tillförlitlighet och ”Made in Germany”-kvalitet tillverkas idag ett stort antal internationella möbler och kök av våra REHAU-komponenter.

Oavsett det handlar om kantlister, ytskikt, rulljalusi, vägganslutningsprofiler eller sockelpaneler utvecklas alla våra produkter med ett tydligt mål i sikte: den optimala kombinationen av kvalitet och estetik med hjälp av en kompromisslös tillverkning. Det är så här vi gör visioner till verklighet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Har Du drivet att bygga upp en ny del av vår framgångsrika Möbeldivision? Vi kommer nu att satsa stort på att nå ut med ett tightare och mer effektivt samarbete till byggentreprenörer/snickare samt inredningsentreprenörer än tidigare.

Du blir en del av den svenska verksamheten, utgår hemifrån och reser i hela Sverige med, som vi tror, utgångspunkt i regionen kring Jönköping alt Göteborg. Det skandinaviska kontoret är beläget i Roskilde, Danmark, där även din chef finns. Ni är två säljare som tillsammans och var och en för sig, representerar vår Möbeldivision på den svenska marknaden.

Inom Rehau har vi en egen produktion, vilket gör att vi kan stå för kontinuitet, kvalitet och att vi kan erbjuda en stor och bra variation på våra produkter. Rehau´s varumärke & produktexpertis är väl känt på marknaden, med tanke på att vi har varit aktiva sedan 70-talet.

Du kommer att ha en fast månadslön, samt en bonusdel. Du reser 2-3 dagar/vecka enligt din egen bokning & planering, vilket naturligtvis innebär både egen disciplin och tjänstebil.

Under din introduktion kommer du att besöka dina kollegor i Roskilde, där flertalet av dina kollegor finns, samt se vår produktionsverksamhet i Tyskland – allt för att du ska få rätt förutsättningar för att lyckas i din roll.

Vår andra säljare i Sverige finns naturligtvis som ett stöd och ”sparringpartner”/mentor för dig, en framgångsrik säljare som varit en del av vårt team i 15år.

För att lyckas som vår Säljare på Möbeldivisionen tror vi att du har följande erfarenheter med dig i bagaget:

  • Branscherfarenhet, en fördel, dock inget krav
  • Erfarenhet och kunskap om B2B-försäljning
  • God kunskap i engelska både i tal och skrift med tanke på vårt koncernspråk
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Struktur i ditt arbete
  • Driv, utåtriktad och målmedveten

Känner du dig redo för den här utmaningen?

Eller har du kanske några andra funderingar, ring då till rekryteringskonsult Annelie Bergwall Larsson på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-609 22 88. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast 2/10 2023.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Rehau

Ort:

Jönköpings- eller Göteborgsregionen

Sista ansökningsdag

2023-10-02

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kan komma att ske under ansökningstiden, så dröj inte om du känner dig träffad – sök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Annelie Bergwall Larsson

Telefonnummer:

019-12 22 88

E-post:

annelie.larsson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen