Strukturerad och detaljfokuserad KMA-ansvarig

Arbetsgivare:

Modellteknik

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2021-09-05

Om företaget

Modellteknik har spetskompetens inom avancerad bearbetning av prototyper, formande verktyg och kortserieprodukter. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster i form av skärande bearbetning, modelltillverkning, prototyptillverkning, verktygstillverkning, fixturtillverkning, 3D-scanning och kontrollmätning. Vår målsättning är att fortsätta vara en av Sveriges ledande tillverkare av bearbetade prototyper, kortserier, funktionsmodeller, designmodeller och formar. Våra kunder finns i huvudsak inom automotive, medicin, försvar och verkstadsindustri.

En del av ledningsgruppen

Vi söker en KMA-ansvarig som blir en del av vår ledningsgrupp och en representant i frågor inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Här får du en viktig roll och är direkt underställd företagets vd. Är du strukturerad och enkelt kan skifta fokus från helhet till detaljnivå? Läs vidare!

Det här innebär tjänsten

Som KMA-ansvarig är du den som har koll på arbetet inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du övervakar och mäter uppsatta KMA-mål samt utformar nya rutiner. Detta tar du vidare till både företagsledning och personal genom att informera om arbetet på ett begripligt och transparent sätt. Du följer satta verksamhetsmål och föreslår nya för att förbättra arbetet – här utgår du från interna revisioner av verksamhetssystem som du själv utför. Vid externa revisioner och audits från certifieringsorgan och kunder bidrar du genom att planera, förbereda och medverka, för att sedan sammanställa utfall och åtgärder.

Vidare hanterar du myndighetskontakter, kallar till genomgångar med ledningen och kommunicerar internt gällande dokumentation och kundkrav. Du uppdaterar företagets verksamhetshandbok och lagförteckning samt ansvarar för hantering av reklamationer och avvikelser. Dessutom genomför du kundspecifika kvalitetssäkringsprocesser som till exempel PPAP, APQP, FMEA samt säkerställer och dokumenterar kvaliteten på köpt material/tjänster. Du utför också leverantörsbedömningar hos nyckelleverantörer.

Du arbetar både självständigt och i samråd med andra, till exempel företagets skyddsombud som bidrar till en säker arbetsmiljö.

Du som är rätt för tjänsten

För att klara av rollen som KMA-ansvarig behöver du några års erfarenhet inom branschen. Vi ser gärna att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör, men det är inget krav. Du behöver vara insatt i förekommande kvalitetssäkringsprocesser inom tillverkningsindustrin och har koll på förekommande kvalitetssäkringsprocesser. Som person är du strukturerad och noggrann samt kritiskt granskande. Det är viktigt för att driva vårt förbättringsarbete framåt. För att hantera externa och interna kontakter behöver du känna dig bekväm med att jobba nära andra människor och prata inför folk. Vi ser gärna att du är pedagogisk för att kunna ge hela företaget förståelse för KMA-arbetet.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Modellteknik

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2021-09-05

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-400 99 16

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen