Montörer Systemair

Ansök
nu
Dela
tjänsten

Montörer Systemair

Arbetsgivare:

Systemair

Ort:

Skinnskatteberg

Sista ansökningsdag:

2020-02-29

Om företaget

Systemair är ett ledande ventilationsföretag verksamt i 50 länder i Europa, Nord- och Sydamerika, Mellanöstern, Asien och Sydafrika. Bolaget omsätter cirka 8,3 miljarder kronor och har för närvarande cirka 6 200 anställda. Sedan grundandet av Systemair 1974 har bolaget uppvisat positiva rörelseresultat. Under de senaste 15 åren har den genomsnittliga tillväxten uppgått till cirka 10 procent.

Systemair erbjuder en plats i ett företag som ser tillväxt som ett naturligt inslag i vardagen. Du erbjuds ett spännande och utvecklande arbete med goda karriärmöjligheter. Vi ser lojalitet och god samarbetsvilja som självklart när det gäller att lyckas, både som enskild individ och som företag. Vidare så kommer du att ha ett fritt och ansvarsfullt arbete där du är med och påverkar din egen och företagets fortsatta utveckling.

Systemair har tagit ställning till rekryteringskanaler och tackar nej till annonsförsäljning och rekryteringstjänster.

Skinnskattebergs kommun är belägen i nordvästra Västmanland som hör till idylliska Bergslagen. Med cirka 4400 invånare är Skinnskatteberg en gemytlig ort som präglas av närhet. En närhet till allt mellan friluftsliv och natur, men även till större städer. Med cirka 40 minuters tågresa från Örebro ger exempelvis ett arbete i Skinnskatteberg goda möjligheter till att dagspendla.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som montör arbetar du med montering av luftridåer, fläktar, värmeprodukter och aggregat. Monteringen sker till stor del genom manuellt arbete med viss användning av verktyg. Arbetet utförs övervägande i samarbete med andra montörer på en monteringslina.

 

Din profil

Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du har ett intresse för teknik och värdesätter kvalité. Du gillar ett varierande arbete och har en god samarbetsförmåga då arbetet oftast sker i grupp. Vi ser gärna att du har som lägst gymnasieutbildning inom t.ex. industri, el, fordon, VVS eller teknik och några års tidigare erfarenhet av arbete inom industri. Erfarenhet av montering, ritningsläsning, ellära eller M3 är meriterande. God kunskap i svenska är ett krav.

 

Övrig information

  • Skiftarbete kan förekomma
  • Tjänsten är en visstidsanställning
  • Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid denna rekrytering
Ansök
nu

Arbetsgivare:

Systemair

Ort:

Skinnskatteberg

Sista ansökningsdag

2020-02-29

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Aziz Halimi

Telefonnummer:

070-922 52 03

E-post:

aziz.halimi@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Marita Eriksson

Telefonnummer:

070-440 30 66

E-post:

marita.eriksson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen