Ansök
nu
Dela
tjänsten

Nu söker vi två säljare till Helekopterhuset i Eskilstuna

Arbetsgivare:

Helekopter-koncernen

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-07-10

Om företaget

Vi har under de senaste tretton åren vuxit från 0 till 6 starka utvecklingsbolag. Detta tack vare vårt entreprenörskap, utveckling av nya bolag samt fokus på nöjda kunder. Inom Helekopter-koncernen råder ett prestigelöst arbetssätt där vi stöttar varandra över bolagsgränser för att hjälpas åt att växa både som bolag och människor.

Helekopter-koncernen och dess bolag äger och representerar olika varumärken vars produkter vi säljer och marknadsför både i Sverige och internationellt.

Vi jobbar med B2B-försäljning där slutkunden kan vara allt från lokal aktör inom retail till ett tech start-up eller en global marknadsledare inom fordonsindustrin. Oavsett vem kunden är det oerhört viktigt att kunna bygga och vårda långsiktiga relationer vilket vi framgångsrikt gjort i över ett decennium.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Är du en kommunikativ person med ett stort intresse för B2B-försäljning, försäljning och kundvård?
Vi söker nu två olika säljare till våra två varumärken Klever och By Willow!
Vill du vara med och bidra till Helekopterhusets framgångar? I rollen som Säljare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Vad innebär jobbet som säljare?

I den här rollen kommer du framför allt att utveckla relationer med befintliga kunder och informera kunder om produkter. I jobbet ingår uppsökande försäljning. Du kommer att ingå i teamet på huvudkontoret och arbeta i stora, öppna lokaler i utkanten av Eskilstuna.

Vem söker vi?

Till rollen som Säljare söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och entusiastisk person som motiveras av att alltid uppnå dina mål och att ge kunder riktigt bra service. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med försäljning och kundkontakt. Utöver det är det en stor fördel om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom B2B och drivs av din egen entreprenörsanda.

Vi ser gärna att du

* Kan flytande engelska i tal såväl som skrift

* Har god kommunikativ förmåga

Dessutom är det meriterande om du

* Har goda kunskaper i säljteknik

* Behärskar andra språk än svenska och engelska

* Har branscherfarenhet

Vad kan Helekopterhuset erbjuda dig?

Det som du i övrigt kan tänkas behöva så som tjänstepension, friskvårdsbidrag, frukostmacka, färsk frukt, gott kaffe i mängder eller varför inte gå en runda på våran egna discgolfbana.

Om by Willow

by Willow grundades i och med sammanslagningen av Busy Lizzie och Zladd; två enmansbolag som vid den tiden inte hann med att hantera order, inköp och leveranser samtidigt som kundbesöken skulle prioriteras och bolagen skulle utvecklas. Sedan dess har by Willow utvecklats till ett House of Brands-bolag som idag äger eller representerar flera varumärken som säljs till butikshandeln i 13 länder med hjälp av distributörer och partners runtom Europa.

Vår affärsidé är att skapa en plattform för att hjälpa entreprenörer och produktägare i deras satsningar mot att nå ut till detaljhandeln. Vi delar med oss av vår erfarenhet och vårt nätverk inom den europeiska detaljhandeln och skapar värde genom att effektivt hantera icke-affärsdrivande processer. När allt onödigt brus skalas bort får entreprenören tid och möjlighet att fokusera på sin produkt- och affärsutveckling.

Redan i uppstartskedet ger vi entreprenören det professionella stöd som behövs för att gå från ett enproduktsföretag till att bli ett internationellt varumärke.

Läs mer på www.bywillow.com

Om Klever

– Vi får din försäljning att öka i Norden?

– Introducera en ny produkt eller varumärke på marknaden.

– Få en fokuserad och engagerad kontakt i regionen för att hjälpa varumärken att växa.

Klever kan hjälpa dig med detta! Vi är det dedikerade säljföretaget som representerar våra huvudmäns produkter och varumärken med våra mycket skickliga säljare, vårt stora kontaktnät och lokalkännedom om den nordiska marknaden. Klevers filosofi är att vara den naturliga länken mellan dig och dina kunder med lokal närvaro och internationell erfarenhet.

Det är smart att arbeta med Klever

Läs mer på www.klever.se

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Helekopter-koncernen

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-07-10

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Peter Bogdanov

Telefonnummer:

0164009915

E-post:

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen