Ansök
nu
Dela
tjänsten

Operativ inköpare

Arbetsgivare:

Stille

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-02-13

Om företaget

Dagens Stille är resultatet av närmare 180 år av innovation i hälso- och sjukvårdens tjänst, allt sedan Albert Stille grundade företaget 1841. Vi har sedan starten tillverkat och marknadsfört kirurgiska instrument av yppersta premiumkvalitet vilka underlättar arbetet för kirurger, samt gjort nya typer av ingrepp möjliga. Stilles vision är, att våra produkter ska skapa förutsättningar för kirurgisk perfektion: ”Surgical Perfection. For Life”.

Vi är en internationell organisation med försäljning över hela världen, vi har egna bolag i bland annat USA, Tyskland och Schweiz. Stille är världsledande inom sin bransch och har produktion både i Torshälla, Schweiz och USA.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som operativ inköpare på Stille har du hand om inköp hos befintliga leverantörer enligt gällande avtal. Du gör avrop och skaffar fram rätt material, bevakar leveranser, hanterar reklamationer, ansvarar för lageroptimering och säkerställer att inköpen levereras i tid. Du har övergripande ansvar över att verkställa, registrera och följa upp ordrar i affärssystemet.

I rollen ser vi gärna att du initierar egen kompetensutveckling, effektiviserar arbetssätt och bidrar med din egen erfarenhet för att ständigt kunna förbättra verksamheten.

Din profil

För att klara av rollen som operativ inköpare har du sedan tidigare dokumenterad kunskap och erfarenhet av inköp hos reglerad och kvalitetscertifierad verksamhet. Förståelse för grundläggande avtalsvillkor samt gärna erfarenhet av Monitor eller liknande affärssystem. Du talar både svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Dina personliga egenskaper värderas högt, du är kommunikativ och har en god administrativ förmåga. I ditt arbetssätt är du strukturerad, noggrann och självgående samtidigt som du besitter en logisk och analytisk förmåga. Vi ser gärna att du är fokuserad på att nå goda resultat och är en problemlösare utan att tumma på kvalitet och säkerhet.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Stille

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-02-13

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi ses fram emot din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-3160188

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen