Ansök
nu
Dela
tjänsten

Operatör handmade till Svenska Wavin

Arbetsgivare:

Wavin

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2024-04-28

Om företaget

Wavin är en innovativ leverantör av lösningar för bygg- och infrastruktur över hela världen. Med över 60 års erfarenhet hanterar vi några av världens största utmaningar – vattenförsörjning, sanitet, klimatbeständiga städer och effektivt byggande.

Wavin fokuserar på att skapa en positiv förändring i världen och vår passion är att bygga för en hållbar framtid. Platser där människor trivs och mår bra. Vi samarbetar med ledare, ingenjörer, konsulter och installatörer för att skapa framtidssäkra städer med bekväma och energieffektiva byggnader.

Wavin är en del av Orbia, ett företagskluster med ett gemensamt syfte – att främja livet runt om i världen. Wavin har 12 000 anställda i över 40 länder världen över.

Om tjänsten

Är du en social person med ett stort intresse för tillverkning och att arbeta med händerna? Vill du vara med och bidra till Wavins framgångar? I rollen som Operatör får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Vår svenska verksamhet är inne i en expansionsfas och du får en möjlighet att vara med oss på en utvecklingsresa med härliga kollegor och en fin gemenskap.

I rollen som Operatör kommer du att vara med och möta kundernas önskningar och förväntningar. Det dagliga arbetet går främst ut på att tillverka produkter och arbeta efter ritning och att komma på nya lösningar där ritningar saknas.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara 7–16. Du kommer att arbeta i stora, fräscha och ljusa lokaler i utkanten av Eskilstuna.

Vem söker vi?

Till rollen som Operatör söker vi framförallt dig som är en social och kreativ person som motiveras av att få lära dig nya saker, att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av svetsning, snickeri eller har en god vana av handverktyg. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Wavin

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2024-04-28

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Mattias Höglund

Telefonnummer:

016-400 99 24

E-post:

mattias.hoglund@bestbemanning.se

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen