Ansök
nu
Dela
tjänsten

Sommarjobbare sökes till Outokumpu

Arbetsgivare:

Outokumpu

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2019-02-28

Om företaget

Outokumpu är en global marknadsledare inom rostfritt stål och speciallegeringar. Vi tillverkar avancerade material som är effektiva, hållbara och återvinningsbara och med dem byggs en värld som varar för evigt. Rostfritt stål uppfanns för hundra år sedan och är ett idealt val för krävande användningsområden i allt från köksutrustning till broar, energianläggningar och medicinsk utrustning. Det är ett till 100 % återvinningsbart, korrosionsfritt, underhållsfritt, hållfast och hygieniskt material.
Outokumpu har över 10 000 anställda i över 30 länder. Koncernens huvudkontor ligger i Helsingfors, Finland. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Här välkomnas du till Outokumpu som siktar mot att vara världsledande inom rostfritt stål. Under sommaren behöver Outokumpu nyfikna sommarjobbare som tillsammans med ordinarie personal kan hålla produktionen rullande. Som sommarjobbare på Outokumpu kan du att bli placerad på olika avdelningar som exempelvis: maskinoperatör där den huvudsakliga arbetsuppgiften består av övervakning, avsynare som rapporterar eventuella defekter, truckförare m.m. Du kommer självklart få upplärning och introduktion men det egna drivet och intresset för stålindustrin kommer från dig. Arbetstiderna är 2-skift eller 4-skift.
- Körkort är ett krav.
- Truckkort, traverskort och heta arbeten är meriterande.

Uppstart kommer att ske från och med juni och uppdraget sträcker sig över sommaren.

Din profil

Din profil
Vi söker dig som är nyfiken, framåt och arbetsvillig. Som person är du social och en lagspelare vilket är en förutsättning då du kommer att arbeta tätt tillsammans med ditt arbetslag. Du är ansvarstagande och självgående.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Outokumpu

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2019-02-28

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Aziz Halimi

Telefonnummer:

016-4009911

E-post:

aziz.halimi@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-4009916

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best bemanning & rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen