Ansök
nu
Dela
tjänsten

Ordersamordnare till Formmax

Arbetsgivare:

Formmax AB

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2023-03-28

Om företaget

Formmax är en ledande aktör för uthyrning och försäljning av säkra, smarta och smidiga monteringsstöd, fackverksbalkar, stämp och torn till byggsektorn i Sverige. Prioritet hos oss är säkerheten både internt och ute på arbetsplatserna samt att vi uppfyller våra kvalitetskrav i varje led. Företaget bildades 2012, omsätter över 70 miljoner och är i ständig tillväxt. Vi är ett modernt och kommunikativt företag som strävar efter att leverera högsta kvalitet både vad gäller produkter och tjänster. Läs mer om oss på formmax.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Nu söker vi dig som vill bli vår nya medarbetare och jobba med ett härligt gäng med kompetenta kollegor. Den här rollen ingår i vår materialavdelning som sköter vår hyrespark. Dina arbetsuppgifter kommer ha stort fokus på orderhantering, där du kommer att vara delaktig hela vägen från beställning till leverans samt hantering av returer av uthyrda produkter.

Rollen innefattar:

  • Ordermottagning och orderregistrering
  • Planera lagerplock samt justera och komplettera ordrar
  • Registrera returer och färdigställa för fakturering
  • Boka, planera och administrera våra transporter

Utöver detta kommer du att jobba med administration som tex. avsluta pågående projekt, hålla ordning i våra system samt hantera leverantörsfakturor.

Din profil

Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har god systemvana och har erfarenhet av att arbeta i affärssystem och i Excel. Det är viktigt att du känner dig bekväm i engelska språket likväl som svenska naturligtvis

Som person trivs du i en serviceinriktad roll och uppskattar att serva kunder och stötta dina kollegor i det dagliga arbetet. Du är flexibel, noggrann, ansvarsmedveten samt van att värdera och prioritera dina arbetsuppgifter för att nå optimal effekt på dagens arbetsinsats. Du har även känsla för ordning och reda samt är strukturerad i ditt arbetssätt.

Tjänsten är heltid, mån-fre.

Låter det här intressant?

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-2611505. Vi vill ha in ditt personliga brev och din CV senast den 28/3 2023.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Formmax AB

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2023-03-28

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Goldkuhl

Telefonnummer:

070-261 15 05

E-post:

ulrika.goldkuhl@bestbemanning.se

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen