Pelletsansvarig till Forssjö Pellets

Arbetsgivare:

Forssjö Pellets

Ort:

Katrineholm

Sista ansökningsdag:

2023-04-02

Om företaget

Forssjö Pellets AB ingår i Sandåsa Gruppen. Från skogen levereras råvaran till våra industrier där vi tillverkar och säljer förädlade trävaror, träpellets och biobränsle till industri- och konsumentmarknader. Forssjö Pellets har sedan 1995 utvecklat en produktion av träpellets, som är integrerad i skogs- och sågverksprocessen vid Forssjö Bruk i Katrineholms kommun. Detta är ett bra exempel på vårt långsiktiga miljötänkande där överskottet från skogs- och träindustriproduktionen används och förädlas till träpellets och trädbränsle.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Forssjö Pellets AB i Katrineholm söker en analytisk och noggrann Pelletsansvarig som ser utmaningar som en möjlighet och har lätt för att ta egna initiativ i utvecklings – och förbättringsarbete. Jobbet innebär såväl en chans till ett inspirerande arbete som en möjlighet att få arbeta på en stimulerande arbetsplats tillsammans med hängivna och trevliga kollegor. Låter det här rätt för dig? Sök jobbet idag!

Hur ser en arbetsdag ut?

Som Pelletsansvarig kommer du att lägga störst fokus på kundvård, försäljning och administration. Du kommer att hantera fakturering och ersättningar till kunder och utveckla relationer med befintliga kunder. I rollen ingår även att ge service och support, informera kunder om produkter. Kvalitets-, produktions och leveransuppföljning är en viktig del av arbetet.

I jobbet ingår till exempel att

Är du rätt för rollen som Pelletsansvarig?

Vi söker dig som har hög kompetens inom kundvård, försäljning och administration och erfarenhet av försäljning mot företag, kundkontakt och att arbeta med månatliga mål eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen med något liknande idag. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Vi ser gärna att du:

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Forssjö Pellets

Ort:

Katrineholm

Sista ansökningsdag

2023-04-02

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Fredrik Wahlqvist

Telefonnummer:

016-400 99 13

E-post:

fredrik.wahlqvist@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen