Ansök
nu
Dela
tjänsten

People & Culture Manager, region Mitt

Arbetsgivare:

Castellum

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2023-02-27

Om företaget

Castellum är fastighetsbolaget som hjälper företag att utvecklas och människor att växa. Vi finns på 14 tillväxtorter i Sverige och även i Köpenhamn och Helsingfors. Vi förvaltar och utvecklar kontor, lager, logistiklokaler och butiker. Vi har egen personal på alla lokala marknader där vi verkar, detta gör att vi kan agera med personligt ansvarstagande och snabba beslut. Det ger våra medarbetare möjlighet till delaktighet och personlig utveckling. Människor som arbetar hos oss har alla en vilja att vara med och påverka, växa och vara en del av en positiv företagskultur.

Inom Castellum har vi olika kompetens, dock arbetar vi mot samma vision: ”En värd bortom det förväntade” – med personligt ansvar och enkla vägar mellan kunden och oss. Vi präglas av en stark företagsanda – Castellumandan, som är vår gemensamma värdegrund som genomsyrar allt vi gör. Vi är Affärsmässiga, Engagerande och Modiga.

Övergripande syfte med rollen

Castellum är idag ett av Nordens största fastighetsbolag. Vårt mål är att över tid vara Nordens mest framgångsrika och hållbara fastighetsbolag och nu söker vi dig som vill vara med på den resan!
Region Mitt är en region med knappt 100 medarbetare utspritt på flera orter och resande mellan de olika lokalkontoren är därför ett krav. Vi ser gärna att du utgår från Örebro, men att du med regelbundenhet besöker kontoret i Norrköping, Linköping, Växjö och Jönköping.

Vi värdesätter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Som People & Culture ansvarig i region Mitt ingår att:

Ansvar och huvudsakliga arbetsuppgifter

Uppgiften är att ansvara för det operativa personalarbetet i region Mitt samt bidra från tid till annan i strategiska  koncerngemensamma projekt och uppdrag inom People & Culture. Du kommer att rapportera till koncernens Head of People & Culture.

Utbildning, erfarenhet & kunskap

Framgångsfaktorer och förmågor

Låter det här som en intressant utmaning för dig?

Har du frågor kring den här rollen, så hör av dig till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering som arbetar med den här tillsättningen.
Du når Åsa på telefon 070-618 0675, alt mail: asa.quarfordt@bestbemanning.nu
Ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast 27/2 2023.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Castellum

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2023-02-27

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi behandlar inkomna ansökningar och genomför intervjuer löpande.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

070-618 0675

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen