Peritus söker två byggnadskonstruktörer

Arbetsgivare:

Peritus

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag:

2021-05-30

Om företaget

Peritus Konstruktion AB är ett projekterande konsultbolag verksamt inom bygg- och fastighetsbranschen i Mälardalen. Vi jobbar med många spännande uppdrag av varierande storlek och prioriterar alltid flexibilitet, transparens och personliga relationer. Det är viktigt dels för våra kunders förtroende, men också för att trivas på jobbet!

Bli en del av teamet

Vi befinner oss nu i en expansiv fas och söker två utbildade byggnadskonstruktörer med vassa yrkeskunskaper. Här får du ett varierande jobb i ett välmående företag. Du får ta mycket ansvar och spela en viktig roll – både för verksamheten och teamet. Vill du möta marknadens förfrågningar med oss? Läs vidare!

Vardagen som byggnadskonstruktör

Som byggnadskonstruktör hos oss på Peritus jobbar du med att ta fram analyser, utredningar, ritningar, modeller och konstruktionsberäkningar inom nybyggnation och ombyggnation. Våra uppdrag är varierande, såväl stora som små. Några exempel är bland annat blandhusbyggnad, bostäder, skolor, förskolor, kontor, restauranger, industri och aktivitetshallar. Vi jobbar med projektering av konstruktioner i stål, betong och trä. På sikt får du även vara modellansvarig, handläggare/uppdragsledare och ansvara över ekonomiska delar och resultat.

Din profil

Vi vill stärka upp med två konstruktörer, båda med relevant högskoleutbildning och som är trygga i sina yrkesroller. Den ena vi söker har 2–5 års erfarenhet som byggnadskonstruktör. Den andra är snäppet mer erfaren och har över 8 års erfarenhet som byggnadskonstruktör samt gärna egen kundbas.

För att passa in hos oss behöver du vara kreativ, analytisk och ha ett starkt intresse för ditt teknikområde. Självklart kan du arbeta i 3D-miljö med programmet Revit samt har koll på andra moderna verktyg för modellering och dimensionering. Du behöver uppskatta utmaningar och vara flexibel, då jobbet innebär mycket eget ansvar och omprioriteringar i vardagen.

Hos oss får du vara en del av en inspirerande och inkluderande arbetsmiljö. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den och vara en del av gänget. Vår nya kollega är en prestigelös person som uppskattar sammanhållning och kunskapsutbyten – är det du? Skicka in din ansökan!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Peritus

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag

2021-05-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Aziz Halimi

Telefonnummer:

021-440 30 64

E-post:

aziz.halimi@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen