Ansök
nu
Dela
tjänsten

Personal till Söderhaket

Arbetsgivare:

Söderhaket

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2021-05-30

Om företaget

Käket, människorna, atmosfären – hänget. Det är kärnan i Söderhaket, den lilla kvarterskrogen på hörnet. Vi slog upp portarna för knappt två år sedan och satsar fortfarande på en avslappnad miljö som får människor att trivas. Hur då? Genom bra häng och smaker som får tungan att dansa som vid krogstängning på juldagen.

Häng med oss i sommar!

Vill du hänga med oss och våra soldyrkande gäster i sommar? Vi stärker upp med flera personer som kan hoppa in på timmar, främst kvällar och helger, med kort varsel. Främst deltid, men det finns också chans till fulltid. Vi söker både dig som är riktigt vass på servering och plock, men även dig som fattar grejen med att blanda drinkar… och dig som är en fena i köket! Har du kanske koll på alla delarna? Magiskt! Sök jobbet nu!

Är du Söderhakets nya serveringspersonal, kock eller bartender?


Serveringspersonal

Förklädet på, ett par tallrikar i händerna, leendet på läpparna. Service faller sig naturligt för dig och du surrar gärna med dina gäster, samtidigt som du förstår vikten av tempo. Maten ska serveras varm och drycken kall. Fort ska det gå. Och bra, såklart. Du får personer i din närhet dig att trivas, det är något med din aura. Oavsett om du hälsar gästerna välkomna, tar beställningar vid bordet, serverar mat, plockar av borden eller viker servetter. Det tåls att upprepas: Du får människor att trivas – du kan service. Det får gärna backas upp av en utbildning eller arbetslivserfarenhet, men är inget krav.

Bartender

”Jag vill äta rött kött men gillar inte rött vin – vad borde jag dricka till?” Nemas. Det grejar du. Du har koll på kombon mat och dryck. Du förbereder drycker på beställning av såväl vår servicepersonal som av våra gäster. Därtill spelar barsnacket en viktig del. Du kan barsnacket. Inspirerar andra med ditt sinne för drycker. Old fashioned? Hederlig GT? En tropisk historia? Du löser det. Du är ju bartendern. Dina dryckeskunskaper får gärna backas upp av en utbildning eller arbetslivserfarenhet, men det är inget krav.

Kock

Det är middagstid och beställningarna trillar in i köket. Två sliders, Ricos sommarsallad och vår fräscha fina röding till samma sällskap – all good. Du strukturerar och prioriterar – pling i klockan! Du håller koll och ser till att sällskapet får sin mat samtidigt. Och saltkaret? Det får stanna i köket. Rätterna du släpper iväg behöver ingen efterkryddning. Du har koll på balansen och smakerna. På Söderhaket kan dina kulinariska idéer få plats på menyn. Vi välkomnar ditt kreativa sinne.

Så… Visst vill du hänga med oss i sommar? Skicka in din ansökan nu!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Söderhaket

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2021-05-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-4009916

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen