Ansök
nu
Dela
tjänsten

Platschef till Peab Eskilstuna

Arbetsgivare:

PEAB

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2019-09-29

Om företaget

Peab kännetecknas av en decentraliserad och kostnadseffektiv organisation med fyra samverkande affärsområden vars verksamhet baseras på lokalt entreprenörskap nära kunden. Vår affärsmodell med fyra affärsområden skapar möjligheter genom hela kedjan i ett byggprojekt.

Affärsområde Bygg utför allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar och om- och tillbyggnadsarbeten samt tillhandahåller byggservicetjänster.

Med lokal förankring nära kunderna utför affärsområde Bygg entreprenader åt både externa och interna kunder. Byggprojekten omfattar allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar och om- och tillbyggnadsarbeten samt byggservicetjänster.

Affärsområde Byggs verksamhet bedrivs genom cirka 150 platskontor runt om i Norden, organiserade i tolv regioner i Sverige, tre i Norge och två i Finland. Tre specialiserade bostadsproducerande regioner finns i Stockholm, Göteborg och Öresundsregionen. Byggserviceverksamheten är en rikstäckande region med fokus på storstadsområdena. Övriga regioner bedriver alla typer av byggprojekt inom sitt geografiska område.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Peabs platschefer har alltid en central roll i projekten med ansvar för projektens utförande.

Till tjänsten som platschef söker vi dig med erfarenhet av stora och mellanstora projekt inom byggbranschen.

I rollen blir du en nyckelperson med totalansvar för projekten från start till mål. Din huvuduppgift kommer bestå av att planera och leda produktionen, vilket innefattar ansvar för ekonomi, planering, personal samt överlämnandet av en god produkt.

För att passa i rollen som platschef behöver du vara affärsmässig, ha gott tekniskt yrkeskunnande samt förmåga att se möjligheter i arbetet.

Vidare är du en engagerad och kommunikativ ledare som skapar delaktighet och ett gott arbetsklimat.

Som platschef är det viktigt att arbeta strukturerat och att ha en förståelse för helheten för att ligga steget före produktionen.

Till hjälp i ditt arbete har du platschefskollegor, arbetsledare och yrkesarbetare med god yrkeskunskap samt en stor stödorganisation och en framåtsträvande ledning.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle.

Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Din profil

Vi söker dig som har bygg/anläggningsteknisk utbildning och erfarenhet av att ha arbetat på ett bygg- alternativt entreprenadföretag som platschef i 3 år eller mer.

Som person har du goda ledaregenskaper, är driven och tycker om problemlösning.

Du har en stark entreprenörsanda samtidigt som du är strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta mot högt uppsatta mål.

Vidare besitter du goda ekonomiska kunskaper och behärskar svenska i tal och skrift obehindrat.

För tjänsten krävs B-körkort.

Urval sker löpande och tillträde är så snart som möjligt, självklart med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

PEAB

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2019-09-29

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Aziz Halimi

Telefonnummer:

070-9225203

E-post:

aziz.halimi@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Sörlisten

Telefonnummer:

0706911037

E-post:

ulrika.sorlisten@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen