Ansök
nu
Dela
tjänsten

Platschef till Renta

Arbetsgivare:

Renta

Ort:

Gävle

Sista ansökningsdag:

2022-11-20

Om företaget

Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 650 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Vi växer eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våran nr 10 – kunderna, för bygga är en lagsport.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Lite varsomhelst dessutom. Du däremot, du kommer bygga relationer internt. Du kommer leda, utveckla och stötta (taktikerna) hela depån mot det gemensamma målet (spelidéen) och tillsammans med regionchef och utesäljare sätter ni budget. En budget du ansvarar för lika mycket som underhållet av våra relationer med både befintliga och nya kunder. Du är också med i depåns hela vardag, stöttar där det behövs. Hugger i eftersom vi hjälps åt. För bygga är en lagsport, maskinuthyrning likaså.

Din profil

Vi söker dig som älskar sociala sammanhang och sällskap. Framför allt sällskapet. För du är social. På riktigt. För ändring? Visst läste du förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?

  • Du är problemlösaren med riktigt god initiativförmåga.
  • B-körkortet är lika självkörande som dina kunskaper i Office-paketet
  • Du är fingertoppsförhandlaren med lokal kännedom, glimten i ögat och det inspirerande talets förmåga: du får med dig folk.
  • Du har jobbat i säljande och/eller ledande roll tidigare.

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare och lagspelare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastaren och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Renta

Ort:

Gävle

Sista ansökningsdag

2022-11-20

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Peter Bogdanov

Telefonnummer:

0164009915

E-post:

peter.bogdanov@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen