Ansök
nu
Dela
tjänsten

Platschef till Sprut och Bränn

Arbetsgivare:

Sprut och Bränn

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2020-11-15

Om företaget

Sprut & Bränn Industrilack AB har anor sedan 1940 talet. Företaget ingår idag i LISAB Group, där återfinns företag som OJOP Sweden AB och Syntema AB.

Vi lackerar till fordonsindustrin, rail, verkstad, försvaret mm.
Med många år i branschen och med erfaren personal klarar vi de flesta utmaningarna.

Sprut & Bränn Industrilack AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som platschef på Sprut och Bränn har du huvudansvar för bolagets utveckling och resultat. Till dig hör även drygt 11personer som arbetar i produktionen med pulverlackering, våtlackering, blästring samt alla uppgifter som hör industrilackering till. Du rapporterar till VD med vilken du kommer ha tätt samarbete.

Vi söker dig som drivs av resultat och utveckling av företaget, samtidigt som du ser vikten i att ha fokus på dina medarbetare. Att de med hjälp av ditt ledarskap har en trivsam arbetsmiljö och får de bästa förutsättningarna att kunna leverera högklassiga produkter till era kunder.

Som platschef kommer du ha tät kontakt med VD, ekonomi samt externa partners och leverantörer. Inom ditt ansvarsområde ingår det att ansvara för lönsamheten, optimera produktionsflöden och driva förbättringsarbeten. Det är av stor vikt att leverans till kund håller god kvalitet och att tidsramar hålls. Du är även ansvarig för det ekonomiska resultatet för Sprut och Bränn. Du ser vikten av att alla delar i flödet fungerar för att uppnå bästa möjliga resultat. Till din hjälp använder du affärssystemet Monitor, vilket är ett krav att du har tidigare erfarenhet ifrån.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten har du tidigare erfarenhet från likande roller. Du har erfarenhet från verksamhetsledande befattning och har erfarenhet att leda personal. Du är framåt och driven, du trivs i en roll där du utvecklar verksamheten framåt.

Som person är du engagerad och har entreprenörsanda, du drivs av att producera och nå uppsatta mål. Du vill med din erfarenhet se företaget växa och är lyhörd för din personal. Du är kommunikativ och ser vikten av att vara närvarande i produktionsverksamheten. Du är lösningsfokuserad och ser till kundernas behov.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Sprut och Bränn

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2020-11-15

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

076-8012939

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen