Ansök
nu
Dela
tjänsten

Processoperatör rekryteras till Nordkalk i Köping

Arbetsgivare:

Nordkalk

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag:

2019-06-30

Om företaget

Nordkalk presenterar stolt Björka Mineral AB som det senaste tillskottet i koncernen. Björka är experter på vit dolomit. Deras produkter, inriktade mot byggsektorn, sträcker sig även till jordbruk och miljö. Med anläggningar i Glanshammar, Sala och Larsbo, är Glanshammars anläggning känd för sin underjordiska gruvdrift. I företaget är sammanlagt ca 50 personer anställda i både brytning och produktion.

Nordkalk är en ledande leverantör i Nordeuropa av kalkstensbaserade produkter. De erbjuder nödvändiga råmaterial till ett stort antal industrier, såsom pappers- och cellulosaindustrin, stål- och gruvindustrin samt bygg- och kemiindustrin. Deras lösningar bidrar till renare luft och vatten liksom en ökad produktivitet inom lantbruket. Med värderingar som öppenhet, rättvisa, anspråkslöshet, tillit och respekt – vägleds personalstyrkan tillsammans mot gemensamma mål. Företaget fokuserar på att skapa en bra och säker arbetsplats, på att producera säkrade råvarureserver samt att kontinuerligt förbättra sin verksamhet över tid. Nordkalk har produktion på mer än 20 orter i Östersjöregionen, Centraleuropa, Norge och Turkiet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Processoperatör för övervakning av produktion av bränd kalk, till vår produktionsanläggning i Köping
Arbetet innebär att övervaka vår ugns drift, krossning samt fraktionering samt att övervaka släckning och kalkmalning. I arbetet ingår provtagning och analys av produkten enligt vårt kvalitetssystem.
I uppgifterna ingår även viss lastmaskinskörning samt övervakning av lossning av båtar i vår hamn.

Din profil

i söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbete från ex processindustri och har datorvana

Arbetet bedrivs självständigt vilket innebär att stor vikt läggs vid initiativförmåga och eget ansvar. Vi ser gärna att du är noggrann, kan arbeta självständigt samt är inriktad på att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Nordkalk

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag

2019-06-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Marita Eriksson

Telefonnummer:

021-440 30 64

E-post:

marita.eriksson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen