Ansök
nu
Dela
tjänsten

Programmerings- och driftsättningsingenjörer

Arbetsgivare:

SOLVING

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag:

2020-03-29

Om företaget

Ända sedan starten för mer än 40 år sedan har vi specialiserat oss på design och tillverkning av utrustningar för tung lasthantering. Vårt produktsortiment omfattar allt från enkla manuellt styrda utrustningar till sofistikerade automatiska hanteringssystem där både luftkuddar och hjul används.

"Vi är idag ledande inom vårt område och har framgångsrikt åtagit oss att skapa hanteringssystem för de mest komplexa och utmanande applikationer i olika industrier runtom i världen. Våra produkter finns idag i över 20 olika slags industrier i över 50 länder" säger Peter Björk, verkställande direktör på Solving.
Solvings materialhanteringssystem kan anpassas till nästan vilken last som helst oberoende av storlek, vikt eller hanteringsfrekvens. Kontakta det Solving kontor som finns närmast dig för att diskutera dina materialhanteringsbehov med oss så står vi gärna till tjänst.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker programmerings- och driftsättningsingenjörer  som ansvarar för systemuppbyggnad och programmering av automatiska hanteringsutrustningar.

Dina arbetsuppgifter består av planering av system, körmönster, simuleringar, interface och kommunikation. Till din hjälp har du ett projektteam. Du sköter också drifttagning av hanteringsutrustningarna hos våra kunder runtom i världen. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av PLC-programmering, industriautomation och elplanering, men ordnar också nödvändig tilläggsutbildning anpassad till dina arbetsuppgifter.

I ditt arbete kommunicerar du främst på svenska, finska och engelska.

Vi erbjuder varierande och utmanande arbetsuppgifter i en internationell arbetsmiljö tillsammans med en växande organisation

Din profil

Ansök
nu

Arbetsgivare:

SOLVING

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag

2020-03-29

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Aziz Halimi

Telefonnummer:

021-440 30 64

E-post:

aziz.halimi@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen