Ansök
nu
Dela
tjänsten

Projektledare - Bygg

Arbetsgivare:

Futurum

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2021-02-14

Om företaget

Futurum Fastigheter i Örebro AB, är ett helägt kommunalt fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och förvaltar miljöer där våra barn och ungdomar tillbringar stor del av sin tid. Barnen och ungdomarna är våra kunder. Dessutom är de vår framtid. Vi äger och förvaltar skolor, förskolor, brandstationer, fritidsanläggningar i Örebro kommun. Futurum Fastigheter förvaltar idag ca 380 000 kvm lokaler. Vi är idag ca 100 anställda.

Sedan bolaget startade har Futurum byggt om och byggt nytt för cirka 3 mdkr. Marknadsvärdet på beståndet är ca 1,8 mdkr högre än det bokförda värdet.

Nyfikenhet, engagemang och nytänkande

Vi på Futurum Fastigheter söker nu dig, Projektledare – Bygg, som ska bidra med utveckling av bolagets fastigheter tillsammans med vår övriga organisation. Du har många kompetenta medarbetare internt, likväl som vi har ett antal externa leverantörer som vi jobbar tillsammans med i våra olika projekt. Allt från nybyggnation, Rot-renoveringar till anpassningar i befintliga lokaler.

Vad gör en Projektledare om dagarna?
Visioner ska bli verklighet, det är vårt jobb. Vi går in i projekt, för dem framåt och ser till att allt rullar. För dig som projektledare innebär det många olika kontakter både internt och externt. Det kan vara i ett tight samarbete med vår ekonomichef eller vår hyresansvarig, samtidigt som de närmsta kollegorna inom avdelningen.  Du arbetar med förstudier, utredningar, upphandling och uppföljningar av konsult- och entreprenadarbeten likaväl som med ekonomiska uppföljningar och andra kostnadsberäkningar. Du medverkar även vid slutbesiktningar och överlämningar.

Din profil

Du är civil- eller högskoleingenjör med inriktning bygg eller annan jämförbar utbildning eller branscherfarenhet som vi kan anse lämplig.
Du har tidigare erfarenhet av att driva och leda byggprojekt, både av större karaktär likväl som mindre. Det här har du säkerligen gjort i egenskap av entreprenör, konsult eller beställare.
För oss är det viktigt att du har en stark vilja att lära dig, att du är nyfiken, att du går in för ditt arbete med stort engagemang och nytänkande.
Det är meriterande om du är bekant med upphandlingar enl LOU, Lagen om offentlig upphandling. Andra meriterande kunskaper är inom AB04 samt ABT06.
Har du dessutom B-körkort? Bra, då kan vi ha ett jobb för dig!

Variation och utmaningar
Här arbetar du både självständigt och i team, så du behöver uppskatta en varierande vardag för att trivas hos oss. Vi drivs av att kommunicera med varandra, att ha öppna dialoger igång, se helheten tillsammans med alla inblandade kollegor genom hela processen. Helt klart ställer vi oss bakom ”Laget före jaget”, annars skulle vår verksamhet inte fungera och vi skulle inte kunna leverera till våra kunder, barnen och ungdomarna.

Du är en strukturerad person, har hög affärsmässighet och tack vare det kan du skapa och upprätthålla goda kontakter med kollegor, kunder och leverantörer.
Hos oss kan du förvänta dig vardagligt surr vid kaffemaskinen, likväl som professionella samtal med kollegor och leverantörer. För att lyckas behöver du därför vara en social person.

Mer om företaget
Väl på plats erbjuder vi dig intressanta och varierande arbetsuppgifter på en arbetsplats som uppmuntrar utveckling tillsammans med trevliga kollegor.

Frågor?
Har du rent arbetsrelaterade frågor kan du ringa till fastighetschef Louis Georgis 070-020 28 25, andra frågor kan du ställa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning och rekrytering i Örebro. Du når Åsa på telefon 070-618 0675. Din ansökan med ditt personliga brev och din cv vill vi ha snarast, dock senast 14/2 2021, urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Futurum

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2021-02-14

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Ansök
redan nu!

Din ansökan med ditt personliga brev och din cv vill vi ha snarast, dock senast 14/2 2021, urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen