Ansök
nu
Dela
tjänsten

Projektledare installation

- driven, erfaren och en god administratör

Arbetsgivare:

Edekyl & Värme

Ort:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-08-09

Om företaget

Edekyl & Värme är sedan flertalet år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på fyra orter och har ca 100 anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping och Västerås. Genom åren har vi vuxit stabilt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Våra värdeord är Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (ett hållbart resultat).

Läs mer om oss på www.edekyl.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Nu utökar vi vårt team i Stockholm med ytterligare en erfaren projektledare, som gärna kommer från installationsbranschen. Det är du som ansvarar för att våra installationsprojekt drivs effektivt och genomförs enligt angivna direktiv, mål, budget och tidsplaner.

I din roll agerar du arbetsledare, samordnare och även informatör. Ditt fokus blir att ansvara för planering och styrning av tilldelade resurser, så projektuppdragets mål uppfylls till varje pris.

Din profil

I rollen som projektledare hos oss på Edekyl & Värme, blir du en del av ett team där du får stöttning både tekniskt och med viss administration. Samtidigt söker vi dig som har god teknisk förståelse samt stort intresse för energieffektivisering. Vi söker dig som ser god struktur, ordning och reda som självklara egenskaper.

Att du som projektledare hos oss har en god dialog och en nära relation med våra kunder ingår självklart som en naturlig del i rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ledarrollen ligger naturligt för dig. Vi värdesätter ansvarskänsla högt och likaså att du förstår vikten av en god och sund ekonomi i projekten.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har grundläggande företagsekonomiska kunskaper samt god dator- och systemvana.

Har du tidigare erfarenhet som projektledare inom installationsbranschen så är det ett stort plus i kanten.

Vi på Edekyl & Värme tar helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen.  Vårt kontor är beläget i Skarpnäck, där du har din primära arbetsplats.

Låter det intressant?

Eller har du kanske frågor kring rollen?
Då är du välkommen att höra av dig till Åsa Quarfordt, Best Bemanning & Rekrytering som driver den här processen för Edekyl & Värme´s räkning. Du når Åsa på tel 070-618 06 75.

Vi vill ha ditt personliga brev och din CV snarast, dock senast den xx/6-24. Sök redan idag, urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Edekyl & Värme

Ort:

Stockholm

Sista ansökningsdag

2024-08-09

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Sök redan idag, urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

070-618 06 75

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen