Ansök
nu
Dela
tjänsten

Projektledare/Kanslist

till Köping Stars

Arbetsgivare:

Köping Stars

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag:

2024-06-30

Om företaget

Köping Stars Basketförening är en ledande basketklubb som strävar efter att erbjuda en inspirerande och inkluderande miljö för basketentusiaster i alla åldrar. Vi är dedikerade till att främja sportens glädje och utveckla våra medlemmar både på och utanför planen.

Om tjänsten

Köpings Stars letar nu efter en driven och engagerad person som tycker om variation i vardagen och vill arbeta på en kombinerad tjänst, 50% som projektledare och 50% som kanslist. Är du på ute efter nya och givande utmaningar? Har du ett stort hjärta för ungdomar och är en fena på administration? Vill du bidra till Köping Stars tillväxt och utveckling? Läs då vidare!

Information om projektet

Våra samhällen har idag på en del platser så låg organiserad idrottstillhörighet som 22-24%. Genom att använda idrotten och idrottsföreningars grundvärderingar kan man få människor att växa och skapa konkreta integrationsbyggande tillfällen. Genom att skapa en positiv sammanhållning bland ungdomar från olika miljöer och stadsdelar ökar förutsättningarna för ett bättre liv.

Projektet har ett hälsoperspektiv där gruppen ungdomar som deltar ökar sin fysiska aktivitet, förutsättningarna för utanförskap minskar och på sikt vill projektet även minska ungdomsbrottslighet.

Projektet är på 2 år och leds av en samarbetsgrupp bestående av representanter från klubbens styrelse, kommunala tjänstemän, SISU och polisen. Gruppen uppdateras löpande av projektledaren som också är föredragande på möten med gruppen. Det operativa ansvaret ligger hos styrelsen för Köping Stars basketförening.

Arbetsuppgifter som projektledare

Projektledaren ska planera, arrangera och leda nattbasket på fredagar för barn i årskurs 4-9 i Köping, mellan klockan 20-24 i Karlbergshallen. Att arrangera innebär också rekryteringsarbete i skolor och på andra platser där ungdomar samlas idag. Det betyder fysiska besök samt arbete i sociala mediekanaler, uppvakta lokalmedia för att nå ungdomarna och deras föräldrar. Boka lokaler och genomföra de rutiner som är nödvändiga i lokalen. Projektledaren har stöd av Köping Stars basketförenings ideella ledare.

Projektledaren är närvarande på nattbasketen och är ansvarig för genomförandet. Bland deltagarna ska unga ledare utbildas och utvecklas för att på sikt kunna leda de andra unga som deltar på nattbasketen.

Arbetstiden är flexibel.

Arbetsuppgifter som kanslist

  • Planera, organisera och övervaka dagliga verksamheter och administrativa processer för basketbollklubben
  • Ansvara för medlemsadministration och ekonomisk rapportering i SportAdmin
  • Administrera hemsida, Google Drive och Profixio
  • Skapa och distribuera information och kommunikation till medlemmar, sponsorer, partners och allmänheten
  • Planera Stars interna och externa utbildningar
  • Aktivt deltagande vid klubbens events som Leo Cup och avslutningar
  • Redovisa arbetet löpande genom avstämning med styrelsen

Arbetstiden är flexibel.

Vem vi söker

Du är en självgående, initiativtagande och driven person med passion för idrott, men med fördel basket, och ungdomar. Du har förmågan att inspirera andra och är duktig på att samarbeta och bygga relationer. Att vara spindeln i nätet trivs du bra med och utöver det har du briljanta kommunikationsfärdigheter.

För att lyckas i tjänsten har du

  • Erfarenhet av administrativt arbete, projektarbete och ledarskap
  • Kännedom om ekonomihantering och bokföringssystem

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för denna tjänst. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Köping Stars

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag

2024-06-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Matilda Spjut

Telefonnummer:

0221-480 984

E-post:

matilda.spjut@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen