Ansök
nu
Dela
tjänsten

Långsiktiga relationer och problemlösning blir ditt uppdrag!

Arbetsgivare:

SWG

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2021-10-31

Om företaget

Service Works Global, SWG, är Nordens ledande leverantör av digitaliseringsstöd till fastighetsbranschen. Tillsammans med våra kunder och partners blir vi i allt högre grad involverade i spännande projekt med att effektivisera informationsprocesser från projektering och produktion in till våra kunders FM-system. Vi är just nu i en stark tillväxtfas och söker fler medarbetare som vill vara med på resan när vi digitaliserar och utvecklar fastighetsbranschen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

SWG befinner sig i en stark tillväxtfas. Nu letar vi efter en Facility Management konsult som vill vara med och förändra framtidens affärssystem för fastighetsförvaltning och Facility Management.

We Challenge People to Work Smarter for a Better Future

Vi söker kundfokuserad projektledare
Vill du vara med på vår tillväxtresa inom fastighetsförvaltning och arbetsplatsservice? Vi söker en projektledare som aktivt stöttar våra kunder i deras arbete med våra lösningar. En rolig och flexibel tjänst där du i allra högsta grad har möjlighet att påverka resultatet av ditt arbete. Främst söker vi en person som utgår från Eskilstuna, placering på andra orter kan fungera bra.

Du ingår i ett team med professionella och trevliga kollegor med närhet till kommunikationer och bra lunchrestauranger. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i ett spännande företag med en stark ägare i Addnode-koncernen. Vi skapar tillsammans en positiv arbetsmiljö och god stämning på företaget.

Det här innebär tjänsten

Som projektledare får du en tydlig och viktig roll i vår organisation. Du kommer vara problemlösaren som fungerar som länken mellan våra kunders önskemål och vår utvecklingsorganisation där du arbetar för att hitta kvalitativa lösningar på kundernas problem. Det innebär att du deltar i den innovativa processen med att vidareutveckla våra system och stöttar kunderna att nyttja våra lösningar på bästa sätt.

Du kommer även att arbeta med systeminföranden och kundstöd liksom att utbilda våra kunder i den nya generationens affärssystem för fastighetsförvaltning och Facility Management. Oftast tillbringar du mycket tid ute hos kund men i Covid-tider kan delar ersättas med digital kommunikation.

Din profil

Vem söker vi?
Vi söker dig som tycker om problemlösning och som är pedagogisk och lyhörd i ditt bemötande mot andra. Tjänsten innebär varierad arbetsbelastning och du är bra på att bibehålla ditt lugn och prioritera, även om det är många som vill ha din uppmärksamhet. För att passa in hos oss är du en person med gott humör som gör ditt bästa för att vara en bra kollega och bidra till en utvecklande arbetsmiljö.

Erfarenheter:
  • Du har några års erfarenhet av projektledning, verksamhetsutveckling, fastighetsförvaltning, Facility Management eller systemförvaltning.
  • Du har goda kunskaper om att leda och driva projekt framåt.
  • Du har en analytisk och logisk förmåga till problemlösning.
  • Du har god IT-vana och har lätt för att ta till dig nya system.
  • Du kan kommunicera obehindrat både på svenska och engelska.
  • Det är meriterande om du tidigare har arbetat i fastighetsprojekt och har god förståelse för processen.

Om anställningen:
Placering: Eskilstuna (Stockholm, Karlstad, Göteborg är också möjligt) Omfattning: Tillsvidareanställning Start och lön: Enligt överenskommelse. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor

Mer om Service Works Global

SWG utvecklar lösningar inom fastighetsbranschen, vi erbjuder expertis och system inom förvaltning och service som effektiviserar våra uppdragsgivares processer och skapar förutsättningar för lönsam hållbarhet.
Idag samarbetar vi med mer än 400 fastighetsägare och förvaltare. Vi har kontor i Australien, Storbritannien, Kanada, Kuwait och Sverige.
SWG ägs till 100% av Addnode Group AB vars B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

SWG

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2021-10-31

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Kent Karjer

Telefonnummer:

0736230695

E-post:

Kent Karjer

Företag:

Best Bemanning

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen