Ansök
nu
Dela
tjänsten

Projektledande systemkonsult med kunskap om ekonomisk förvaltning

Arbetsgivare:

SWG

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-08-26

Om företaget

Service Works Global, SWG, är Nordens ledande leverantör av digitaliseringsstöd till fastighetsbranschen. Tillsammans med våra kunder och partners blir vi i allt högre grad involverade i spännande projekt med att effektivisera informationsprocesser från projektering och produktion in till våra kunders FM-system. Vi är just nu i en stark tillväxtfas och söker fler medarbetare som vill vara med på resan när vi digitaliserar och utvecklar fastighetsbranschen.

Din roll och ansvarsområden

Om Service Works Global  

SWG utvecklar lösningar inom fastighetsbranschen, vi erbjuder expertis och system inom förvaltning och service som effektiviserar våra uppdragsgivares processer och skapar förutsättningar för lönsam hållbarhet.
Idag samarbetar vi med mer än 400 fastighetsägare och förvaltare. Vi har kontor i Australien, Storbritannien, Kanada, Kuwait och Sverige. SWG ägs till 100% av Addnode Group AB vars B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. 

SWG befinner sig nu i en stark tillväxtfas som gör att vi nu söker vi efter en projektledande systemkonsult med goda kunskaper inom ekonomi som vill vara medoch utveckla vårt och våra kunders IT-plattformar för att skapa effektivt flöde inom verksamheten samt inom fastighetsförvaltning. 

 

We Challenge People to Work Smarter for a Better Future 

 

Erfaren projektledande systemkonsult med kunskap om ekonomisk förvaltning 

Vill du vara med på vår tillväxtresa inom fastighetsförvaltning och arbetsplatsservice? Vi söker en systemkonsult som aktivt stöttar våra kunder med implementering av deras ekonomisystem till vårt fastighetssystem Faciliate. En rolig och flexibel tjänst där du i allra högsta grad har möjlighet att påverka resultatet av ditt arbete. Främst söker vi en person som utgår från Eskilstuna, placering på andra orter kan fungera bra. 

Du ingår i ett team med professionella och trevliga kollegor med närhet till kommunikationer och bra lunchrestauranger. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i ett spännande företag  där vi tillsammans skapar en positiv arbetsmiljö och god arbetsmiljö i företaget.  

 

I ditt arbete ingår det att: 

Vara problemlösare, kravställare, bollplank och strateg - allt för att hitta den bästa lösningen för kunden. Du har en viktig och självständig roll hos oss och våra kunder. Du fungerar som länken mellan våra kunders önskemål och vår utvecklingsorganisation där du arbetar för att hitta kvalitativa lösningar på kundernas problem. Du deltar i den innovativa processen genom vidareutveckling av IT-plattformar och våra kunders verksamheter. Det kan innebära 

  • Införande av integration mellan kundens ekonomisystem och vårt fastighetssystem. 
  • Uppsättning av fastighetssystemets moduler för att optimera ekonomisk uppföljning och dagligt användande.  
  • Utbilda i systemet och göra större och mindre förändringar i kundens ekonomiska uppsättningar. 

Mycket av din tid arbetar du direkt med kunder, oftast digitalt men även på plats hos kund. 

Placering: Eskilstuna (Stockholm, Karlstad, Göteborg är också möjligt) Omfattning: Tillsvidareanställning Start och lön: Enligt överenskommelse. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor. 

Din profil

Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller data och ett gediget IT-intresse samt flera års relevant arbetserfarenhet. Vi ser gärna att du har god förståelse för en verksamhets ekonomiska processer samt att du trivs med problemlösning och är pedagogisk och lyhörd i ditt bemötande mot kund.  

Din roll som projektledare är att tillsammans med kund skaffa sig en ekonomisk förståelse för vilka data som ska användas och överföras mellan olika system. Tjänsten innebär varierad arbetsbelastning och vi ser gärna att du är bra på att bibehålla ditt lugn och prioritera, även om det är många som vill ha din uppmärksamhet.  

 Kvalifikationer: 

  • Högskoleutbildning inom ekonomi eller data  
  • Goda kunskaper om ekonomiska processer. 
  • Några års erfarenhet av IT-projektledning. 
  • Drivit digitalisering och systemutvecklingsprojekt. 
  • God IT-vana och erfarenhet av implementering mellan olika system. 
  • Du har en analytisk och logisk förmåga till problemlösning. 
  • Du kan kommunicera obehindrat både på svenska och engelska. 

Är du en person med gott humör som gör sitt bästa för att vara en bra kollega och bidra med till en utvecklande arbetsmiljö? Tveka inte på att söka redan nu! 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

SWG

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-08-26

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Gunnar Eklind

Telefonnummer:

016-5429009

E-post:

gunnar.eklind@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning.nu

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen