Projektledare

Ansök
nu
Dela
tjänsten

Projektledare med driv och vinnarinstinkt!

Arbetsgivare:

Rapid

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2018-06-17

Om företaget

Rapid är er helhetsleverantör inom allt som rör byggställningar, klätterplattformar och väderskydd. Bland våra kunder finns stora såväl som mindre företag inom bygg, fasadrenovering, plåtslageri, måleri, takläggning och industri.

Med vår kunniga och välutbildade personal hjälper vi er med den ställningsbyggnation som passar era projekt bäst – såväl inom- som utomhus. Vi strävar efter långsiktiga och vänskapliga relationer till våra kunder. För kontinuitet och trygghet erbjuder vi er därför att teckna ramavtal. Rapid har idag ramavtal med JM med flera.

Vi är väl etablerade i Mälardalen/Stockholm, där vi har huvuddelen av våra uppdrag. Men egentligen har vi inga geografiska begränsningar – vi finns där vi behövs.

Rapid grundades 1998 i Eskilstuna, där även huvudkontoret finns. Ett andra kontor finns i Stockholm. Företaget har 50 anställda och omsätter cirka 90 miljoner kronor. VD är Magnus Karlsson.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Rapid hyrställningar AB i Eskilstuna söker nu en driven och självständig Projektledare med fullt resultatansvar för projekten i regionen.

Som Projektledaren ansvarar du för kalkyl, beräkningar, offert , planering samt resultat för tilldelade projekt inklusive tidplan. Projektledaren är också ansvarig för projektekonomin samt den löpande kundkontakten. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Eskilstuna och innebär dagliga resor till de olika projekten.

I rollen ingår:
• Resultatansvar för projekt och uppföljning av dessa.
• Planerar och utför beställningar.
• Kundansvarig i pågående projekt.
• Deltagande i start- respektive slutmöte med arbetsledare och säljare.
• Att ha daglig överblick på varje projekt.

Din profil

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter en Projektledare med god ledarförmåga. Du har ett gott sunt förnuft, sunda värderingar och även vinnarinstinkt. Vidare har du en god social kompetens och förståelse för hur man arbetar genom andra, du är bekväm i din ledarroll och drivs av att utveckla och effektivisera arbetet samtidigt som du sprider glädje och motivation. Framförallt är du serviceorienterad och trivs av att stötta både medarbetare och kunder.

Låter det intressant? Kontakta oss eller skicka in din ansökan omgående!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Rapid

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2018-06-17

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Rapid är er helhetsleverantör inom allt som rör byggställningar, klätterplattformar och väderskydd. Bland våra kunder finns stora såväl som mindre företag inom bygg, fasadrenovering, plåtslageri, måleri, takläggning och industri.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Fredrik Wahlqvist

Telefonnummer:

016-400 99 13

E-post:

fredrik.wahlqvist@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Företagets
kontakt

Namn:

Magnus Karlsson

Roll på företaget:

VD

Telefonnummer:

0704-12 43 54

E-post:

magnus@rapidhs.se

Företag:

Rapid

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen