Ansök
nu
Dela
tjänsten

Projektledare/säljare med stort nätverk

Arbetsgivare:

GA Johanssons Smidesverkstad

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2020-12-20

Om företaget

G A Johanssons Smidesverkstad AB är i början av en tillväxtresa mot målet att vara långsiktigt konkurrenskraftig. Här utgör personalen en central och viktig del. Därför arbetar företaget aktivt med personlig utveckling och kommunicerar tydliga lönsamhetsmål. Det är en självklarhet att personalen ska ta del av den gemensamma framgången.

Sedan 90 år tillbaka har G.A. Johanssons Smidesverkstad levererat konkurrenskraftiga varor och tjänster till sina kunder – och visionen är att kunna fortsätta i minst 90 år till. Inom en femårsperiod kommer företaget investera i högteknologiska maskiner. Det ger förutsättningar att automatisera och effektivisera tillverkningsprocesser vilket skapar en grund för en lönsam tillväxt. Målet är att dubbla omsättningen till år 2025.

Om tjänsten

I tjänsten som projektledare/säljare arbetar du med försäljning och nätverkande, kalkyl- och offerter samt projektledning under byggprocesser. Vi ser gärna att du har ett stort nätverk inom byggbranschen i Västerås eller Örebro. Det är en fördel om du bor i någon av städerna då du kommer att utgå därifrån några dagar varje vecka. Resten av arbetstiden förläggs i Eskilstuna.

Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang och dina drivkrafter. För att lyckas och trivas i tjänsten behöver du vara social, positiv och duktig på relationsbyggande. Dessutom affärsdriven och ha ett pragmatiskt synsätt.

Kvalifikationer

Som projektledare/säljare behöver du ha erfarenhet av att driva byggprojekt samt arbete inom säljbranschen. Det är meriterande om du har praktiskt erfarenhet av att arbeta med byggnation samt har utbildning inom byggteknik och TR-stål.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

GA Johanssons Smidesverkstad

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2020-12-20

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Lovise Bjuvsjö

Telefonnummer:

016-400 99 23

E-post:

lovise.bjuvsjo@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen