Ansök
nu
Dela
tjänsten

Projektledare

Arbetsgivare:

Thoruns

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-05-18

Det här är Thoruns

Thoruns AB har länge varit verksamma i Eskilstuna där man redan 1976 startade produktionen av dörrar och fönster i metall. Företaget är anslutet till SAF, Svemek, Svenska Metallindustriförbundet samt Handelskammaren.

På Thoruns erbjuder vi kundunika lösningar i stål och rostfritt för dörrar, fönster, fasader, entrépartier och glastak som står pall för vädrets makter och dåligt humör. Våra produkter utformas alltid för att möta våra kunders krav på design, brand, inbrottsskydd och glas. Vi har produkter för både inne och ute. Fördelen med profilstål är oslagbar om du vill uppnå en mer slimmade och mer designad lösning av dörrar och fönster, utan att ge avkall på säkerhet.

Vi pallar tuffa krav
Våra system möter tuffa krav för att kunden skall kunna känna sig trygg och säker oavsett om det handlar om minsta möjliga risk för klämskador, inbrott och brand. Våra system används i offentliga byggnader, på kontor, handelsbyggnader, industrier och även privata byggnader. Thoruns marknadsområde består främst av leveranser till ny- och ombyggnationer i hela Sverige. Våra konkurrensmedel skall i huvudsak vara kvalitet, rätt pris, leveransdisciplin och god service. Personalstyrkan består av elva personer i vår verkstad och fem stycken på kontoret. Vi har fyra egna montörer för montering av våra produkter. Ägare av Thoruns är familjen Olofsson som till vardags även driver och äger fastighetsbolaget Ladingen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att planera, leda och styra projektet .Utöver detta förväntas du ha en förståelse för hur du effektivt knyter samman funktion, design, och konstruktion för att kunna kombinera dem med ekonomiska förutsättningar och teknisk kompetens. Under projektets gång ansvarar du för att i samband med förändringar uppdatera kostnadskalkylerna. Du kommer att arbeta mot kunder där ni har en tidsplan att förhålla er till, vilket kräver god planering och förmåga att driva projektet självständigt framåt. I rollen ingår det också att delta på byggmöten och övriga möten som behövs att leda projektet .

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

  • Avslutad gymnasieutbildning gärna inriktning teknik/konstruktion. Eftergymnasial utbildning inom byggteknik eller motsvarande är meriterande
  • God erfarenhet av CAD .
  • Lösningsorienterad & självgående med ett mycket stort intresse för kundutveckling
  • Flytande kunskaper i svenska
  • B-körkort
  • Är positivt inställd till att resa i tjänsten (främst dagsresor)
  • Meriterande med erfarenhet från liknande roll inom bygg.
  • Meriterande med erfarenhet av ledningssamordning

Vem söker vi?

Tycker du om att arbeta i nära samarbete med dina kollegor och trivs i ett bolag med god stämning där det händer mycket?

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du är en social, kommunikativ och relationsskapande person som drivs av utmaningar och att samarbeta med andra. Du är glad, positiv och tycker om att söka kontakt med nya människor. Vidare är du självgående och strukturerad i ditt arbete med stort intresse för att hjälpa andra och har alltid kunden i fokus.
Med datorn som ditt främsta arbetsverktyg är det viktigt att du har god systemvana och förståelse för Office-paketet. Du har även flytande kunskaper i svenska, vad gäller såväl tal som skrift.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Thoruns

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-05-18

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Peter Bogdanov

Telefonnummer:

0734-151311

E-post:

peter.bogdanov@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen