Ansök
nu
Dela
tjänsten

Ung Företagsamhet Södermanland söker en projektledare inom verksamhetsområde grundskola

Arbetsgivare:

Ung Företagsamhet Södermanland

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2023-03-13

Om företaget

Ung Företagsamhet (UF) är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom UF-företagande och sedan 2010 arbetar vi även på grundskolan med tre läromedel. Genom vårt arbete skapas fler företag och fler företagsamma medborgare eftersom barn och ungdomar ges möjlighet att träna entreprenöriella förmågor under skoltiden. Ung Företagsamhet Södermanland ansvarar för verksamheten i alla Södermanlands 9 kommuner.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vill du arbeta med entreprenörskap i grundskolan? Tycker du det är roligt med försäljning och projektledning? Då kan du vara vår nya kollega på Ung Företagsamhet Södermanland! Nu söker vi en projektledare som vill utveckla vår verksamhet mot grundskolan – en roll med goda möjligheter för dig att sätta din egen prägel på tjänsten.

Tjänsten består i huvudsak av:

Du har hela Södermanland som arbetsfält där du har du kontaktytor inom skola, kommun och det privata näringslivet. Du ska känna dig bekväm i att kontakta allt ifrån lärare, rektorer, tjänstemän och politiker. Du ska gilla att vara spindeln i nätet och du skapar snabbt förtroende i dina samtal. Du brinner för entreprenörskap och vill att barn och unga ska få öva på sina entreprenöriella förmågor, detta förmedlas tydligt genom ditt engagemang.

I tjänsten ingår det även att:

  • Marknadsföra och sälja in UF’s läromedel för grundskolan på nya och befintliga skolor.
  • Planera och genomföra utbildningar med användare på kommuner och skolor.
  • Löpande kontakt med användare av UF’s grundskolematerial i Södermanlands län.
  • Skapa kommunikation kring grundskolan som tex nyhetsbrev, uppdatering av hemsidan eller inlägg på sociala medier.
  • I vårt CRM-verktyg dokumenterar du försäljningen av bland annat läromedel.

I denna roll krävs det planering och projektledning. Du kommer att projektleda ett flertal projekt samtidigt, samtliga riktade mot grundskolan. Du kommunicerar direkt med lärare och intresseorganisationer eller sponsorer. Det är viktigt att de känner att deras investeringar används på ett effektivt sätt.

Din profil

Vi är en entreprenöriell organisation, personer som passar in är de som tar egna initiativ, kan arbeta självständigt och driva sig själv mot uppsatta mål. Vi ser att du är en problemlösare och lagspelare. Rollen kräver också att du är utåtriktad och en relationsbyggare. För att arbetet ska flyta på bra bör du vara kommunikativ, strukturerad och ordningsam. Vi ser gärna att du har en god analytisk förmåga och är en visionär då vår verksamhet hela tiden utvecklas. Du kommer att ha kollegor runt omkring dig som brinner för entreprenörskap lika mycket som du, och givetvis hjälps vi åt!

Du får gärna ha några års relevant arbetslivserfarenhet inom projektledning, försäljning eller skola/utbildning.

Du behöver vara bekväm med att hålla presentationer och utbildningar (även digitalt).

Varför jobba på Ung Företagsamhet Södermanland?

Vi på UF-kontoret är ett sammansvetsat lag som brinner för entreprenörskap. Vi har olika ansvarsområden, men slår gärna våra kloka huvuden ihop och samarbetar i projektgrupper. Gänget utgår från kontoret i Eskilstuna, men vi är allt som ofta på frukostmöten, besöker skolor eller arrangerar UF-event runt om i länet.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader. Tillträde så snart som möjligt.

Att ha körkort är ett krav då du kommer att arbeta över hela Södermanland.

Arbetstiderna är främst dagtid med det är viktigt att du kan vara flexibel då det ibland förekommer att vi arbetar på kvällar & helger när verksamheten kräver.

Urval sker löpande - sök tjänsten redan idag!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Ung Företagsamhet Södermanland

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2023-03-13

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Tim Rytterström

Telefonnummer:

073 707 81 01

E-post:

tim.rytterstrom@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen