Ansök
nu
Dela
tjänsten

Projektutvecklare

med inriktning fastighet och bygg

Arbetsgivare:

Kumla Bostäder

Ort:

Kumla

Sista ansökningsdag:

2024-02-28

Om företaget

Välkommen till Kumla Bostäder och Kumla Fastigheter – där samhällsengagemang och affärsmässig framgång går hand i hand! Kumla Bostäder, kommunens enda allmännyttiga bostadsföretag, erbjuder 2 200 hem och främjar ömsesidig utveckling för hyresgäster och medarbetare. Kumla Fastigheter, med över 50 varierande fastigheter, stärker näringslivet i Kumla och skapar trivsamma miljöer.

Hos oss blir du en del av en gemenskap där 100% av medarbetarna trivs och är stolta över våra bolag. Sök till oss och bli en viktig del av vår framgångsresa!

Om jobbet

Är du en driven och engagerad person som trivs med att hålla högt tempo och att arbeta med ett varierat bestånd? Tycker du om att arbeta både självständigt och i grupp? Stimuleras du av sociala kontakter och har ett affärsmässigt tänk? Är du redo att ta nästa steg i din utveckling och samtidigt vara med och bidra till framtidens Kumla? Skriver du dessutom under på värdeorden Kompetens, Ansvar, Trygghet och Omtanke kan du vara vår nästa projektutvecklare vid Kumla Bostäder och Kumla Fastigheter.

Som projektutvecklare ansvarar du för att utveckla projekt i båda bolagen. Du får en central samarbetsroll mellan båda våra bolag och även med vår ägare Kumla kommun. I rollen förväntas du både initiera projekt, leda och avsluta dem. Du kommer utreda byggnaders underhållsbehov, leda nybyggnations-, tillbyggnads- samt underhållsprojekt och vara en riktigt duktig beställare. Du ansvarar för dina projekt från kalkyl till avslut samt överlämning till hyresgäst eller intern förvaltning. Vi präglas av en gemensam vilja att sätta hyresgästen i fokus och stötta varandra internt. Rollen kräver goda kunskaper inom planering, projektering och projektledning med kostnadsuppföljning, budget- och prognosarbete.

I rollen ingår även att:

  • Initiera och samverka med samhällsbyggnadsförvaltningen.
  • Upphandla konsulter och entreprenörer
  • Myndighetskontakter
  • Utveckla och förbättra hållbarhetsarbetet i projekten

Vi söker dig som ser möjligheter i varje projekt och som vill vara med på vår framgångsresa. I denna roll förväntar vi oss inte bara att du tar befintliga projekt till nya höjder utan också att du proaktivt söker innovationer och digitala lösningar som kan optimera och modernisera vårt arbete. Rollen kräver att du har god kunskap inom entreprenadjuridik (ABK, AB, AB) samt LOU.

Du kommer att ingå i Kumla Bostäders ledningsgrupp, varför erfarenhet av ledningsgruppsarbete är meriterande.

Du beräknas arbeta cirka 60% av din tid i Kumla Bostäder och 40% i Kumla Fastigheter.

Det här är du

Vi välkomnar dig med en bred erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Du är trygg i rollen med att driva och samordna processer framåt. Att kunna se lösningar, vara kommunikativ och flexibel att kunna hantera förändringar är viktiga egenskaper som vi värdesätter. Vi ser i dig en person som inte tvekar att fatta snabba och välgrundade beslut. Du är inte bara en som agerar, utan du står också för dina beslut. Din förmåga att avväga och prioritera det mest väsentliga i varje stund visar din kompetens. Du vågar gasa, men vet också när det är läge att bromsa.

För dig är ett digitalt arbetssätt en självklarhet. Du bör dessutom ha kunskap om relevanta lagar och regelverk såsom JB, MB, LOU, PBL, BBR, AB04, ABT06.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en tydlig och prestigelös person som hjälper andra vid behov och gärna delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Din höga sociala kompetens och drivkraft att skapa värde för kunden framhävs av din förmåga att bygga starka och hållbara relationer. Hos oss står hyresgästen och affärsmässigheten alltid i fokus. Du känner att det nu är läge att ta nästa steg i din utveckling, och vill gärna göra det tillsammans med oss!

Kompetenskrav

  • utbildning inom fastighet, bygg eller annan relevant utbildning
  • erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter i minst 5 år
  • B-körkort

”Bli en del av vårt team och var med och utveckla, förändra och förbättra framtidens Kumla. Vi håller ett högt tempo där vi tillsammans vågar ta oss an utmaningar och är inte rädda för att tänka om och tänka nytt. Som person vill jag mycket. Det är därför viktigt att jag som ledare skapar förtroende hos alla kollegor och ser varje individ. Jag utgår alltid från att alla gör sitt bästa utifrån varje situation. Välkommen till oss. Vi har en spännande och rolig resa framför oss!”

/Anne-Lie Carlos Jeansson, vd Kumla Bostäder och Kumla Fastigheter

Om du delar vår passion för samhällsnytta, hållbara miljöer och affärsmässig utveckling – då ser vi fram emot din ansökan! Välkommen att bli en viktig del av vårt team och bidra till Kumlas framtid!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Kumla Bostäder

Ort:

Kumla

Sista ansökningsdag

2024-02-28

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval sker löpande - sök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen