Ansök
nu
Dela
tjänsten

Redovisningsansvarig

Arbetsgivare:

Flex Interior Systems

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2024-06-23

Om företaget

FLEX är en professionell partner för ett optimalt genomförande av bygg- och inredningsprojekt. Med lust och engagemang hjälper vi arkitekter, fastighetsägare, byggföretag, inredningskonsulter och hyresgäster att skapa moderna, funktionella och uttrycksfulla arbetsmiljöer.

Företaget grundades 1973 och ägs sedan 1989 av familjen Johnsson via bolaget FLEX Group AB. Företaget har byggts på kunskap och kompetens inom byggbranschen och systemväggsprodukter som företaget efter hand utvecklat och vidareutvecklat. I Flex Group AB ingår även Lindström Undertak AB & Perakustik AB, vi är totalt ca 90 personer.

Vi bedriver verksamhet i hela Sverige med huvudkontor och logistikcenter i Örebro och regionkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om tjänsten

Vi söker dig som uppskattar att få jobba brett med alla förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. Du kommer att bland annat arbeta med kundfakturering, kravhantering, löpande redovisning, avstämningar, momsredovisning och månadsresultat. Naturligtvis ingår även att vara delaktig i budgetarbete och bokslut. Vi arbetar med tydligt fokus på alla projekt, vilka följs upp i detalj per region och säljare.

I den här rollen får du chansen att bidra med dina tidigare erfarenheter av att utveckla, effektivisera och digitalisera diverse ekonomifunktioner. Vi arbetar idag i Pyramid. Goda Excelkunskaper är viktigt att du har med dig i bagaget.

Du kommer ingå i en ekonomi- och administrationsavdelning som idag består av ytterligare 3 personer, där vi hoppas att du vill ta en central plats. Du rapporterar till vår VD, Håkan.

Vi uppskattar om du har erfarenhet från entreprenadbranschen med dess olika uttryck eftersom det är där vi verkar.
För att känna dig i bekväm i den här rollen har du säkerligen flera års tidigare erfarenhet med dig, samt en god utbildningsgrund att stå på. Du är nyfiken, du tänker långsiktigt med din anställning hos oss samt gillar att ligga i framkant när det gäller olika IT-relaterade frågor.

Vill du arbeta i en fantastisk miljö där du får chans att utvecklas, då vill vi att du söker!

Låter det här intressant för dig?

Eller du kanske har frågor, ring då till Best Bemanning & Rekrytering, rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på telefon 070-618 06 75.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Flex Interior Systems

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2024-06-23

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Sök redan idag, vi kommer att arbeta löpande med inkomna ansökningar.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

070-618 06 75

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen