Ansök
nu
Dela
tjänsten

Redovisningsansvarig till Senior

Arbetsgivare:

Senior Material

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2020-02-20

Om företaget

Shenzhen Senior Technology Material grundades 2003 i Kina och är en av världens största leverantörer av separatorfilm för litiumbatterier. Företaget har flera produktionsanläggningar i Kina sam filialkontor i Japan och Tyskland. Nu investerar Senior i sin första produktionsanläggning utanför Kina. Platsen blir Eskilstuna, som ska utvecklas till företagets europeiska huvudkontor. Här beräknas 500–600 arbetstillfällen ges fram till år 2025, då anläggningen planeras färdigställas till fullo. Anläggningen kommer att verka som underleverantör till Northvolt.

Om tjänsten

Nu har du möjlighet att skapa och sätta upp rutiner och utveckla redovisnings-funktionen på en nystartad filial i Eskilstuna. Du är med i start-up läget när Senior etablerar sig i Eskilstuna. För att passa in i rollen ska du kunna arbeta självständigt med löpande redovisning och rapportering, du känner dig trygg i att upprätta bokslut och skattedeklarationer.

Du och dina nya kollegor på ekonomiavdelningen kommer tillsammans utveckla och implementera rutiner och processer för effektiv redovisning och uppföljning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Vi söker dig som:

Vi tror att du är civilekonom eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör ha arbetat minst 5 år med kvalificerat redovisningsarbete. Du har förmåga att se och förstå kopplingen mellan siffrorna i redovisningen och rapporteringen från vår verksamhet. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i ett snabbväxande bolag är det en fördel. Extra plus i kanten om du är van användare av Monitor, annars bör du snabbt kunna sätta dig in i vårt affärssystem. Det är en självklarhet att du har goda kunskaper i Excel samt att du behärskar engelska och svenska.

Som person tror vi att du är:

Vi tror du är en person som söker efter förbättringar. Du är ansvarstagande och noggrann, de uppdrag du tar tag i slutför du alltid. Du besitter en analytisk förmåga och gillar att kommunicera med olika delar inom organisationen - allt för att hitta smarta effektiviseringar. Du gillar att arbeta i team, är prestigelös och har en naturlig positiv inställning. Är det så att du uppskattar förändring så är du rätt för oss då vi är ett företag i tillväxt, vilket innebär att vi kommer stå inför nya utmaningar längs med vägen till vår etablering.

Du kommer att få ett team som alla är lika angelägna om att skapa något nytt. Det blir en avdelning med korta beslutsvägar samt en prestigelös och internationell arbetsmiljö. Du påverkar i stor grad både din egen och vår framtid! I din roll så rapporterar du direkt till vår CFO som är placerad här i Eskilstuna precis som du.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Senior Material

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2020-02-20

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-3160188

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen