Ansök
nu
Dela
tjänsten

Vi söker redovisningsassistent

Arbetsgivare:

LR Revision & Redovisning

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag:

2019-04-23

Om företaget

LR Revision och Redovisning i Strängnäs AB startade 1998. I dag är vi sammanlagt 16 medarbetare, som ger personlig och engagerad service åt dig som kund.

På ett sätt kan man säga att vi är både små och stora, på samma gång.

I Strängnäs är vi småföretagare, men vi ingår också i ett rikstäckande nätverk. Tillsammans är vi 50 fristående revisionsbyråer, från Malmö i söder till Kiruna i norr. I spetsen finns vårt gemensamma servicebolag LR Revision och Redovisning Sverige AB. De har till uppgift att bistå medlemsföretagen med kvalitetskontroller, utbildningar, IT-stöd och marknadsföring.

Genom nätverket får vi tillgång till all slags spetskompetens, erfarenhetsutbyte och utvecklingsmöjligheter. Samtidigt finns vi på plats nära dig, mitt i Strängnäs. Det ger dig som kund både tillgänglighet och trygghet.

I Strängnäs arbetar vi främst med inriktning på mindre och medelstora ägarledda företag.

”Specialister på att vara generalister” är en bra beskrivning av oss. Våra revisorer och redovisningsspecialister behärskar nämligen många områden – både på bredden och på djupet. Det gör att vi kan fungera både som revisorer och ekonomiska konsulter. Eller varför inte använda oss som bollplank i affärsutvecklingsfrågor?

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som redovisningsassistent hos oss kommer du att arbeta med en mängd olika företag. Arbetet är omväxlande, utvecklande och väldigt lärorikt. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har en god känsla för service, är beredd på ett högt arbetstempo och ett varierat arbetsinnehåll.

Hos oss arbetar du brett inom redovisning med arbetsuppgifter såsom löpande redovisning, avstämningar, hantering av kund- och levreskontra, skattedeklarationer, löner, fakturering, rådgivning i redovisningsfrågor och betalningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av bokslut och löneadministration. Vi arbetar i nära kontakt med våra kunder vilket förutsätter god kommunikationsförmåga och social kompetens.

Din profil

Vi söker dig som redan jobbar i branschen och har flera års erfarenhet av löpande redovisning. Det är meriterande om du har erfarenhet av bokslut och löneadministration.

Självklart har du god datorvana.

Som person är du strukturerad och har god samarbetsförmåga. Då arbetet även innefattar kundkontakt ser vi att du är socialt lagd. Du ska vilja ta ansvar och utvecklas.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

LR Revision & Redovisning

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag

2019-04-23

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Lovise Bjuvsjö

Telefonnummer:

016-400 99 23

E-post:

lovise@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & rekrytering

Företagets
kontakt

Namn:

Jonas Ekman

Roll på företaget:

Auktoriserad revisor

Telefonnummer:

0152-227 44

E-post:

jonas.ekman@lr-revision.se

Företag:

LR Revision & Redovisning

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen