Ansök
nu
Dela
tjänsten

Redovisningskonsult med kundansvar

Arbetsgivare:

LR Revision & Redovisning

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag:

2023-03-31

Om företaget

LR Redovisning i Strängnäs AB startade 1998. I dag är vi sammanlagt 15 medarbetare, som ger personlig och engagerad service till våra kunder.

På ett sätt kan man säga att vi är både små och stora, på samma gång.

I Strängnäs är vi småföretagare, men vi ingår också i ett rikstäckande nätverk. Tillsammans är vi 50 fristående revisionsbyråer, från Malmö i söder till Kiruna i norr. Nätverket innebär att vi har tillgång till utbildningar, IT-stöd och marknadsföring.

Vi har vårt kontor i centrala Strängnäs i nya renoverade lokaler som är anpassade till vår verksamhet. Hos oss kan du välja mellan att arbeta delvis på distans eller komma till kontoret 5 dagar i veckan. Vi har märkt att flexibilitet ger våra anställda möjlighet till att få en bra "working balance".

På vårt Strängnäs kontor arbetar vi främst med inriktning på mindre och medelstora ägarledda företag.

”Specialister på att vara generalister” är en bra beskrivning av oss. Våra revisorer och redovisningsspecialister behärskar nämligen många områden – både på bredden och på djupet. Det gör att vi kan fungera både som revisorer och ekonomiska konsulter. Eller varför inte använda oss som bollplank i affärsutvecklingsfrågor?

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som redovisningskonsult hos LR  Redovisning i Strängnäs AB kommer du att arbeta tillsammans med våra kunder. Vi är ett stöd för dem när det gäller allt från löpande bokföring, bokslut, hantering av skatter, momsrapporter, framtagning av årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Vi arbetar i team kring våra kunder, men du är ansvarig och är främst den som ger vår kund ekonomisk rådgivning.

I denna roll är det av oerhörd vikt att du är trygg i din roll som Redovisningskonsult så du kan ge den bästa servicen till våra kunder. Att ha koll på lagar och regelverk från Skatteverket och andra instanser är naturligt för dig.

För att vara rätt person så krävs det att du är duktig på bokföring, förstår siffror samt har ett sinne för affärer och företagsutveckling. Vi arbetar i nära kontakt med våra kunder vilket förutsätter god kommunikationsförmåga och social kompetens.

Din profil och erfarenheter

Vi söker dig som är en skicklig relationsbyggare, har ett naturligt driv samt ett öppet sinne för att identifiera affärsmöjligheter och kunna se förbättringsförslag och driva igenom dessa! Vi ser gärna du beskriver dig själv med egenskaper som god ledare och samarbetsförmåga, förtroendeingivande, serviceminded och initiativrik. 

Vi ser gärna att du också: 

  • Som lägst har YH-utbildning inom redovisning eller motsvarande arbetslivserfarenhet 
  • Minst fem års erfarenhet av redovisning och gärna arbetat som konsult på byrå 
  • Önskvärt om du har arbetat som teamledare eller projektledare 
  • Du behöver ej vara auktoriserad, men du får gärna ha ambition om att bli det så småningom
  • Vi ser gärna att du kan hantera inkomstdeklarationer för privatpersoner och företag 

Du kommer att stötta våra kunder på många plan. Vårt mål är att både du växer i din roll, men också de bolag du ansvarar för.   

Har du flera års praktiskt erfarenhet och teoretisk kunskap i kombination med socialförmåga och har förmågan att förmedla rådgivningen till smarta affärslösningar - då är du rätt för rollen hos Strängnäs mest givande och utvecklande arbetsgivare? Tveka inte med att söka nu! 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

LR Revision & Redovisning

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag

2023-03-31

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

0721454374

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

556786-7352

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen