Redovisningskonsult sökes till BDO Eskilstuna

Arbetsgivare:

BDO

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2019-12-13

Om företaget

Varmt välkommen till vårt kontor på Drottninggatan 19 i Linköping. Vi täcker in alla tjänster inom våra affärsområden - rådgivning, revision, skatt och företagsservice. På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. För att vara världens femte största revisions- och konsultorganisation är stämningen inom BDO förvånansvärt avslappnad och familjär. Vi uppmuntrar och underlättar för våra medarbetare att nå en bra balans mellan arbete och fritid.

På Linköpingskontoret har vi en familjär och öppet arbetsklimat, vi kan erbjuda tillgång till stor kompetens och vi stöttar varandra i våra uppdrag. För tionde året i rad har rådgivnings- och revisionsbyrån BDO de nöjdaste kunderna i revisionsbranschen. Vår drivkraft och våra värderingar har visat sig vara framgångsrikt.

BDO är världens femte största revisions- och rådgivningsbyrå med 80 000 anställda i 162 länder. BDO i Sverige har ca 750 anställda på drygt 20 kontor med en familjär kultur som gör att varje medarbetare känner sig sedd. Vi satsar på individuell utveckling och förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Hos BDO involveras du i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag. BDO värnar om balans mellan arbetsliv och privatliv hos våra medarbetare vilket gör det möjligt att kombinera ansvarsfullt arbete med familjeliv och fritid samt möjlighet för återhämtning mellan arbetstoppar. Vi erbjuder dig ett konkurrenskraftigt anställningserbjudande.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Arbetsuppgifterna består bland annat av att upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Vi arbetar i team med både seniora och juniora kollegor där du också ansvarar för att handleda juniora redovisningskonsulter i deras arbete samt att kvalitetssäkra månadsbokslut och rapporter innan dessa skickas till kund.

Din profil

Är du en skicklig relationsskapare med en naturlig känsla för service? Vi letar alltid efter kompetenta medarbetare som delar vår vision om att ge den bästa kundupplevelsen. I utbyte kan vi erbjuda en arbetsplats med branschens nöjdaste kunder!

Nu söker vi redovisningskonsulter till vårt kontor i Eskilstuna där vi idag är cirka 30 medarbetare inom våra olika affärsområden.

Som redovisningskonsult på BDO har du ett självständigt och omväxlande arbete. Du arbetar nära våra kunder från olika branscher med varierande arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du visar engagemang och ansvarskänsla. Vi hoppas också att du är en person som tycker om att arbeta med verksamhetsutveckling, förändring och vågar tänka nytt.

Vi söker dig som är redovisningskonsult eller som har erfarenhet av liknande arbete inom redovisning. Du är auktoriserad eller har kunskaper att kunna bli det.

Vi ser gärna att du har lätt för att hantera olika system och tycker om att underlätta ditt eget och dina kunders arbete genom digitalisering. Vi tror att du är en person som trivs bra i en organisation där det händer mycket inom en bransch som förändras. Att arbeta mot uppsatta mål, ta eget ansvar och därtill vara strukturerad och noggrann ser vi som en självklarhet för att klara denna tjänst.

För att passa in hos oss behöver du ha en stark drivkraft och ha en god analytisk förmåga. Vidare bör du tycka om att ta egna initiativ och ha en stark konsultprofil. Det sistnämnda innebär också att du är social, ödmjuk och att du har ett stort intresse av människor. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Att ställa upp och hjälpa dina kollegor ligger naturligt för dig. Vi ser också att du är en person som tänker nytt, framåt och vill följa med på digitaliseringsresan framåt.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

BDO

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2019-12-13

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Lovise Bjuvsjö

Telefonnummer:

016 400 99 23

E-post:

lovise@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen