Ansök
nu
Dela
tjänsten

Redovisningskonsult

med kundfokus

Arbetsgivare:

CODEX

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2024-06-23

Om företaget

CODEX är en redovisningsbyrå med kunder inom flertalet branscher, bland annat fastighetsbolag, tjänstebolag samt företag inom krypto- och blockchain-teknologi. Byrån genomgår en omställning med fokus på att specialisera sig inom blockchainteknologi och kryptovalutor, och kan erbjuda expertis och kompetens inom dessa områden. CODEX har ett nära samarbete med våra partners och delägare som är ledande aktörer inom branschen.

Arbetsuppgifter

CODEX är en fullservicebyrå vad gäller redovisningstjänster, skatterådgivning och juridisk rådgivning.

Detta innebär att du får vara med på en spännande och föränderlig resa, som också skapar väldigt goda förutsättningar för din egen utveckling. Du kommer här till en organisation med högt i tak där du ges utrymme till att vara med och påverka – på riktigt!

Vi räknar med att växa och utvecklas under de kommande åren, och för rätt person finns goda möjligheter att göra detsamma med både ökat ansvar och nya färdigheter.

  • Ansvar för redovisningsprocesser, rutiner och dokumentation samt efterlevnad och kontinuerlig utveckling kopplat till våra kunder.
  • Kundansvar för ett antal kundkonton. Ansvarig för leveranser och löpande kontakt.
  • Delaktig i utveckling av, och kravställare för digitala kundleveranser och effektiva arbetssätt samt kontinuerlig utveckling av dessa.

Din profil

Då du kommer att ansvara för ett antal kunder och leveranser, söker vi dig med starka ledarskapsegenskaper som kan vägleda och kvalitetssäkra arbetet. Kundägarskapet innebär att du är beredd på att både kliva in och arbeta operativt och att stötta våra kunder när det behövs. Vi har ca 100 företag som kunder idag, vilket gör att arbetet blir varierande med både mindre insatser och helhetssyn på projekten. Det är därför viktigt att du trivs i en dynamisk miljö där varje dag bjuder på nya utmaningar.

Relevant utbildning är meriterande, men viktigast är kunskaper inom redovisning och din förmåga att driva kundarbete. Vi tror att du har erfarenhet från arbete på revisionsbyrå eller som controller och gärna har entreprenörsanda. Intresse av kryptovalutor är ett plus. Du har datorvana och är bekväm i Fortnox, Excel och resten av Officepaketet.

Har du frågor?

För mer information om tjänsten, kontakta Malin von Zweigbergk via malin@bestbemanning.nu eller 016-400 99 16.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

CODEX

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2024-06-23

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-400 99 16

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen