Ansök
nu
Dela
tjänsten

Driven regionchef till begravningsverksamhet

Arbetsgivare:

Ignis

Ort:

Mälardalen

Sista ansökningsdag:

2023-10-05

Om företaget

När livets mest oundvikliga ögonblick inträffar står IGNIS-stiftelsens begravningsverksamheter redo att stötta alla hjärtan i sorg. Med omtanke, kompetens och engagemang hjälper vår personal till med allt som hör en begravning till. Med kunden i fokus ordnar vi begravningar där den personliga servicen står i centrum.

Som en stiftelseägd organisation prioriterar vi goda begravningsseder och hög etik framför ren vinstmaximering, vilket bidrar till en trygghet för både kunder och medarbetare. Vi består av 14 varumärken spridda över 35 kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Strängnäs, Knivsta, Märsta, Sigtuna, Katrineholm och Eskilstuna. Några av våra byråer är bland landets äldsta med lång erfarenhet av branschen.

Vi värnar om människors lika värde och främjar jämställdhet och inkludering genom hela organisationen. Vi strävar också efter att minimera vår miljöpåverkan och främjar hållbart företagande, vilket vi anser är en grundsten för vår framtid.

Om rollen

Trivs du med att utveckla verksamheter? Nu letar vi efter dig med chefserfarenhet som är trygg i ledarskapet och vill driva förändringsresan framåt inom regionen. Du blir ett naturligt bollplank för flera enheter där vi alltid siktar på att ha branschens nöjdaste kunder.

I chefsrollen ansvarar du för att begravningsbyråerna inom regionen följer vår koncernövergripande plan i utvecklingsresan där vi tydliggör våra varumärken och arbetar affärsorienterat med system, prissättningar och marknadsföring. Du blir den som sätter regionens processer och rutiner till handlingar med syfte att hitta synergieffekter för att kunna möta framtidens krav, i tydliga verksamhets- och affärssystem, medan vi växer.

Här fokuserar du på personalen och motiverar medarbetare som jobbar nära sorg och livsöden att fortsätta leverera begravningar som ger oss de allra nöjdaste kunderna. Du arbetar både strategiskt och operativt och har det övergripande ansvaret för resultat, budget, personal, verksamhet och arbetsmiljö. Därför tror vi att det passar dig som har erfarenhet av chefsrollen sedan tidigare i kombination med att du drivs av utveckling. Som regionchef besöker du de olika begravningskontoren för att få en ökad förståelse för verksamheternas arbete och identifierar behov för att kunna ge stöttning i att möta olika typer av utmaningar på orterna. På varje ort finns kundsamordnare som driver det dagliga arbetet.

Vår framgång är rådgivarna som möter kunder i sorg. Med tanke på att du driver en förändring där du leder människor är det viktigt att vara lyhörd för traditionella arbetssätt och visa respekt för verksamheterna. Målsättningen för IGNIS är att bevara traditioner men möta det nya. För att klara det passar det dig som är social och trygg i ledarskapet. Vi ser det som grundläggande att ha god samarbetsförmåga och förståelse för individer, yrken – och livet.

I rollen tar du också flera beslut. Som stöd finns vd, regionchef i Stockholm och övriga stödfunktioner med erfarenhet från tidigare utvecklingsarbete som du arbetar tillsammans med i nära dialog utifrån uppsatta mål. Du gör processkartläggningar för att kunna förmedla bilden av hur regionen ska arbeta framåt i en långsiktig plan och hanterar de behov som dyker upp på de olika orterna.

Om tjänsten

Intervjuer sker löpande.

Personalgrupp: Cirka 25 direktrapporterande medarbetare fördelade på 11 kontor.

Ansvarsområden: Uppsala, Strängnäs, Västerås, Eskilstuna och Katrineholm.
Du kommer resa under vardagar och planerar ditt arbete i stor utsträckning.

Meriterande: Akademisk examen, relevant chefs- och ledarskapsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, till exempel chefserfarenhet med verksamhets-, budget- och personalansvar eller förändringsledning och verksamhetsutveckling.

Förmåner: Kollektivavtal. Tjänstemannaavtal. Friskvårdsersättning och hälsokontroller.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Ignis

Ort:

Mälardalen

Sista ansökningsdag

2023-10-05

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer sker löpande, vänta inte med din ansökan!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Mårten Johansson

Telefonnummer:

073-140 30 76

E-post:

marten.johansson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen