Ansök
nu
Dela
tjänsten

Senior Rekryterare till Best Bemanning & Rekrytering

Arbetsgivare:

Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2022-04-12

Om företaget

Vi på Best Bemanning & Rekrytering har stenkoll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och coachning. Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas – vara best!

Bli en del av Best!

Vi på Best Bemanning & Rekrytering har bra koll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och coachning. Vår story började med människor, vilket är kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas – helt enkelt vara best!

Här jobbar vi som ett team där du får vara med och påverka. Nu är vi på jakt efter dig som vill matcha de bästa utifrån kundernas behov och önskemål med rätt person – i varje uppdrag.

Du ska uppskatta att jobba i en bransch som ibland kan kännas stressig, samtidigt som vi alltid måste ha kundens fokus på varje process. Och alltid leverera det allra bästa utifrån önskemål och förutsättningar för respektive tjänst.

Hur ser dagarna ut?

Som Senior Rekryteringskonsult är det du själv som axlar ansvaret; allt från en första kontakt med kunden till att sen driva rekryteringsuppdragen från skapandet av kravprofil ända fram till att rätt kandidat signar sitt anställningsavtal hos vår
uppdragsgivare.

Med andra ord, allt från första kundmötet och genom hela rekryteringsprocessen där vi alltid har kontinuerlig kontakt och transparent dialog med våra uppdragsgivare:

  • Du bokar själv dina kundmöten med befintliga och nya kunder.
  • Du tar fram kravprofil efter att ha träffat kunden.
  • Du skapar en säljande annons som profilerar rollen som är aktuell.
  • Du väljer vilka media annonsen behöver synas i för att bli sedd och attraktiv för kandidater att söka.
  • Du gör urval av inkomna handlingar.
  • Du bokar och genomför intervjuer av valda kandidater.
  • Du genomför och analyserar personlighetstest, och i vissa fall så kallade ”kapacitetstester”, och återkopplar till kandidat och kund.
  • Du genomför referenstagning.
För att trivas i den här rollen behöver du ha tidigare erfarenheter som täcker in alla delar i en rekryteringsprocess. Efter genomförda rekryteringar stämmer du av med personen som fick tjänsten samt med kunden – vid flera tillfällen efter att personen börjat sitt nya uppdrag. Rollen passar dig som arbetar strukturerat med stort driv.

Förutom det ovanstående fyller du dagarna med sökning av kandidater via LinkedIn eller andra intressanta sajter där man kan finna bra kandidater. Rollen som Senior Rekryterare ger dig en stor inblick i näringslivet samtidigt som du lär dig mycket om många olika branscher, företag och tjänster.
Du förstår säkert att rollen passar dig som är erfaren, social och självgående och som vill ha ett nära samarbete med kunder och övriga kollegor i Best-koncernen. En relationsbyggande och lösningsorienterad lagspelare. Vi är snabba, precis som vår
bransch. Här har du mycket eget ansvar, dock alltid en möjlighet att bolla frågetecken med en kollega. Du arbetar självständigt men är en i gänget. Att matcha rätt är viktigare än att matcha fort. Fokus är att leverera rätt person för kunden, att skapa ett värde för kunden. Du har också förmågan att själv ta egna beslut för ett smidigt samarbete med kandidater och kunder.

Skulle du säga att du har ett upparbetat kundnätverk i Mälardalen, gillar att nätverka och älskar rekrytering? Sök direkt!

B-körkort är ett krav. Du kommer att erbjudas förmånsbil efter sex månaders provanställning. Du behöver ha hög kommunikativ förmåga i svenska, både tal och skrift.


Frågor eller funderingar?

Hör av dig till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 06 75. Ansöker gör du via www.bestbemanning.nu snarast, vi har intervjuer löpande, vi vill dock ha ditt cv och ditt personliga brev senast den 10/4
2022.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2022-04-12

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Som medarbetare på Best kommer du att vara en del av vårat team. Det är endast du som sätter gränserna över hur din framtid kommer att se ut och vi hjälper dig gärna på vägen. På Best blir du en del av ett snabbväxande företag med många möjligheter, vill du vara med?

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen