Ansök
nu
Dela
tjänsten

Reservdelsansvarig

Arbetsgivare:

Mälardalens Maskinservice

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag:

Om företaget

Mälardalens Maskinservice AB är ett familjeägt företag som säljer, servar, reparerar och installerar motorer, transmissioner och reservdelar till Marin och industri. Med en gedigen kunskap och kunnig personal med över 100 års gemensam erfarenhet om marinbranschen erbjuder vi lösningar för ett bekvämt båtägande och nöjda kunder. Vi har servicebilar som står klara för att rycka ut på service och reparationsarbeten i Stockholm och Mälardalen med omnejd.

Om tjänsten

Vi söker just nu dig som vill jobba som reservdelsansvarig på Mälardalens Maskinservice.
Förutom det faktum att du får en väldigt bra arbetsgivare är det bästa med det här jobbet är att du får arbeta nära produkterna. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!


Vad innebär jobbet som reservdelsansvarig?

Som reservdelsansvarig kommer du i huvudsak att arbeta med reservdelar, både inköp och försäljning.
Hantering av lagret, lägga upp reservdelar och tillbehör på hemsidan eller andra försäljningssidor
Mer specifikt kommer du att:

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker det är spännande att arbeta med reservdelar och har ett stort intresse för båtrelaterade produkter. Du har en fallenhet att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Det är en stor mängd produkter som hanteras på lagret och vi lägger stor vikt vid att du är ordningsam och strukturerad i arbetet.

Meriterande är om har tidigare kunskap om hur reservdelar från båtmotorer och hur de är uppbyggt och på så vis vara trygg i att leta dig fram i vilken reservdel som är rätt för produkten. Intresse och kunskap om båtar är ett extra plus.

Vad kan Mälardalens Maskinservice i Västerås erbjuda dig?

Mälardalens Maskinservice är ett familjeföretag och en arbetsgivare som månar om sina anställda på flera sätt, bland annat genom bra trygga villkor och flexibilitet i arbetet med så som arbetstider.

Om Mälardalens Maskinservice

Mälardalens Maskinservice AB. Med en gemensam erfarenhet på över 100 år borgar för ett tryggt båtägande.
MMS AB säljer, servar, reparerar och installerar motorer, transmissioner och reservdelar till Marin och industri, med FPT och Volvo Penta som specialitet. Vi rekonditionerar, reparerar, säljer och förmedlar båtar och fordon. Vi har service bilar som står klara för att rycka ut på service och reparations arbeten runt Stockholm och Mälardalen med omnejd. Vi har ett stort lager av nya och begagnade reservdelar till motorer och transmissioner. Vi kan även erbjuda båtägare möjligheten till en nyckelfärdig förvaring av sin båt i vår varmhall över vinterhalvåret, där alla sorters arbeten kan utföras. Med lång branscherfarenhet så besitter vi kunskapen som behövs för att göra ett bra jobb och vårt mål är att med enkla och konkreta metoder göra så att våra kunder alltid känner sig nöjda.
Ansök
nu

Arbetsgivare:

Mälardalens Maskinservice

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Låter det intressant? Vänta inte, skicka din ansökan redan nu!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Natalie Lindqvist

Telefonnummer:

021-540 05 02

E-post:

natalie.lindqvist@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen