Ansök
nu
Dela
tjänsten

Reservdelsansvarig

Arbetsgivare:

Systemtruckar

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2022-04-14

Om företaget

Vi är det stabila företaget som grundades redan på 1970-talet och har med sin långa erfarenhet av maskiner en stor kunskap om logistik- och materialhantering. Idag är vi verksamma både i Örebro & Vimmerby och med en personalstyrka på 25 personer finns vi där för kunden genom en flexibel och kundfokuserad organisation.

Vi skapar framgång för företag genom unikt anpassade lösningar. Genom optimering, trygghet och service sätter vi nya standarder, sparar tid och pengar som resulterar i hög lönsamhet.

Läs mer om vår verksamhet på www.systemtruckar.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer att ha kontakt med leverantörer för dina inköp, ibland krävs det också prisförhandlingar och även ringa och ge feedback på sena eller dåliga leveranser.

I den här rollen är du även med, tack vare dina tidigare erfarenheter och stöttar teknikerna kring olika frågor.
Du tar emot godset som kommer och fördelar ut till de olika serviceteknikerna som har beställt likväl det som ska vidare till kund.

Du kommer med andra ord att ha många interna och externa kontakter. Rollen kräver att du är social, duktig på administration och du behöver kunna både prata och skriva svenska och engelska obehindrat.

Arbetsplatsen är på kontoret i Örebro.

Din profil

Vi söker dig som älskar att hjälpa kunder med allehanda utmaningar kring reservdelar som kan behövas för deras maskinpark.

Du har säkert tidigare erfarenhet från maskin och /eller-truckbranschen, kanske som servicetekniker eller liknande. Du är tekniskt kunnig, dessutom tycker du om att lösa våra kunders utmaningar med att finna rätt reservdelar till just deras maskiner.

Rollen innebär att du har god allmän datorkunskap, gillar Du vara den hos oss som köper in och beställer reservdelar till rätt pris. Du letar i kataloger, skriver reservdelsofferter och skapar sen inköpsordrar i vårt system (Visma).

För att passa in i rollen behöver du ha god maskinkännedom, och en känsla för merförsäljning. Vi säljer reservdelar och tillbehör till alla märken som finns på marknaden.

Känner du dig manad att anta den här rollen? Eller har du kanske frågor? Ring då till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 019-126049. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 14/4-22. Du ansöker via www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Systemtruckar

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2022-04-14

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen