Ansök
nu
Dela
tjänsten

Return Specialist till lagerverksamhet

Arbetsgivare:

Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2023-03-01

Om företaget

Vi på Best Bemanning & Rekrytering har stenkoll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och coachning. Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas – vara best!

Är du en lagspelare?

Vi på Best Bemanning & Rekrytering har fått en förfrågan från en nyetablering där de söker en Return Specialist. Ditt arbete innebär att du hanterar returer som skickas till och från lagret. Du ska följa rutiner och företagets policy's. Har du erfarenhet av lagerhantering, returhantering från tidigare jobb så är det en fördel.

I rollen kommer du att kommunicera både med kollegor och med kunder så goda kunskaper i svenska och engelska krävs.

Return Specialist

Just nu söker vi en Return Specialist till ett nyetablerat lager i Eskilstuna.

Dina arbetsuppgifter är följande

Som Return Specialist kommer ditt huvudområde omfatta returerna som kommer till lagret. Du kommer att agera stöd till Warehouse Operation med hänsyn till inbound och outbound logistiken. Vidare kommer dina ansvarsområden involvera arbete med företagets, avdelningarnas och individuellt uppsatta mål. Som Return Specialist kommer du få hantera gods, plock och pack, sortering och andra warehouse relaterade uppgifter. Här kommer du även sköta manuell hantering av returer, där innefattar skrivande av returhandlingar/blanketter. Rollen innebär även att hantera och ta beslut inom returhantering med hänsyn till företagets policys. Viktigt för rollen är hålla dig uppdaterad på aktuella policy´s, rutiner, händelser på arbetsplatsen och företaget samt att upprätthålla en god arbetsmiljö. Du kommer även sköta viss intern och extern kommunikation med kunder. Vi ser gärna att du agerar som en förebild genom att upprätthålla servicenivån, hålla dig uppdaterad i affärssystem och vara en del i förbättringsarbeten.

Vem är du?

Vi tror att du är en lojal, nyfiken och ansvarsfull person som lägger stor vikt på att vara en lagspelare som upprätthåller ett gott samarbete. Vi tror även att du har ett stort kvalitets- och säkerhetsfokus.

Vi ser gärna att du har:

  • Erfarenhet av lagerhantering, returhantering och logistik
  • Grundläggande kunskaper inom Office package och inkluderande program
  • Grundläggande kunskaper i företagets WMS, ERP och OMS system
  • Goda språkkunskaper i engelska, såväl i skrift som muntligt.
Ansök
nu

Arbetsgivare:

Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2023-03-01

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Som medarbetare på Best kommer du att vara en del av vårat team. Det är endast du som sätter gränserna över hur din framtid kommer att se ut och vi hjälper dig gärna på vägen. På Best blir du en del av ett snabbväxande företag med många möjligheter, vill du vara med?

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Feras Zanghaneh

Telefonnummer:

016-400 99 18

E-post:

feras.zanghaneh@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Mårten Johansson

Telefonnummer:

021-440 30 62

E-post:

marten.johansson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen