Ansök
nu
Dela
tjänsten

Arbetsgivare:

Ryds Bilglas

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2020-04-26

Om företaget

På Ryds Glas har vi arbetat med glas i drygt 70 år. Företaget startades av Erik Ryd i Sundsvall 1947, och när sönerna Georg och Leif tog över började verksamheten expandera. Idag är vi Sveriges ledande glasmästerikedja, med glasmästerier över hela landet. Vårt huvudkontor hittar du i Helsingborg.

Ryds Glas har 46 olika verkstäder och vi hjälper dig var du än befinner dig – från Malmö i söder till Skellefteå i norr. All vår personal är utbildad och alla våra glasmästerier är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade genom ISO 9001, ISO 14001 och AFS 45001. Det betyder att du alltid är i trygga händer när du anlitar oss.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Ryds Glas söker just nu en erfaren montör till Eskilstuna. Som montör hos oss arbetar du med glas och aluminium. Huvudsakliga arbetsuppgifter är inglasningar av balkonger och uterum. Vi arbetar mot både företag och privata kunder samt den offentliga marknaden.

Din profil

Ryds Glas söker dig som har en bakgrund inom montage eller bygg/snickeri. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där vi ser att du är flexibel, initiativtagande, lösningsorienterad och har en positiv inställning.

Vi kan erbjuda ett fritt arbete med mycket kundkontakt i ett gäng med mycket erfarenhet. Som medarbetare på Ryds Glas är du ett gott och representativt föredöme, både internt och externt. Du ansvarar för att, tillsammans med dina kollegor, främja en god arbetsmiljö.

Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift. Du är social, trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter och är noggrann i ditt arbete. Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad med stort kundfokus samt att du gillar att arbeta såväl i grupp som individuellt.

Intresserad? Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Ryds Bilglas

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2020-04-26

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Lovise Bjuvsjö

Telefonnummer:

016-400 99 23

E-post:

lovise.bjuvsjo@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning och Rekrytering

Företagets
kontakt

Namn:

Mats Henningson

Roll på företaget:

Platschef

Telefonnummer:

016-5419603

E-post:

mats.henningson@rydsglas.se

Företag:

Ryds Bilglas

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen