Ansök
nu
Dela
tjänsten

Säljande konsultchef till Best

Arbetsgivare:

Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Köping och Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2021-03-31

Om företaget

Vi på Best Bemanning & Rekrytering har stenkoll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och coachning. Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas – vara best!

Bli en del av bestiskulturen

Försäljning, administration och personalfrågor – klaffar de delarna? Definitivt, hos oss säljande konsultchefer på Best. Nu söker vi förstärkning till våra kontor i Eskilstuna och Köping. Vi värderar personliga egenskaper lika högt som dokumenterade kompetenser – det är viktigt för oss att vår nya kollega också blir en bestis. Beskriver du dig som en flexibel, trygg och strukturerad person? Bra, läs vidare!

Vad innebär jobbet som konsultchef?

Här på Best är vardagen omväxlande, men du kan förvänta dig en stor del social kontakt med andra människor. Som konsultchef har du eget ansvar över dina kunder men hjälper till och avlastar dina kollegor i teamet. Du har personalansvar och jobbar med att intervjua, bemanna och rekrytera. Ständigt använder du din kommunikativa ådra för att bibehålla goda relationer likväl som för att briljera på nykundsbesök. Bortsett från personalansvar och säljarbete jobbar du en del administrativt med offerter, fakturaunderlag, löner och avtal. På Best är vi snabba, precis som vår bransch, så du kan förvänta dig en fartfylld vardag där du prioriterar arbetsuppgifter efter dagens behov.

Din profil

Har du erfarenhet av att leda personal? Kanske en akademisk utbildning inom HR eller ekonomi (som är meriterande men inte ett krav)? Vi söker inte bara en konsultchef utan också en bestis till teamet. Det ingår och är en självklarhet när vi rekryterar internt. För att passa in i gänget behöver du lämna prestigen hemma och vara flexibelt lagd. En frisk fläkt. Du kommer behöva flytta om i prioriteringslistan och bör därför vara en trygg och strukturerad person. Också kommunikativ – det är viktigt i kundmöten. Du räds inte för att vare sig sälja eller tackla obekväma samtal.

Några till saker! Du har goda kunskaper i svenska och engelska, B-körkort samt är kompis med datorns standardprogram såsom Word och Excel.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Köping och Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2021-03-31

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Som medarbetare på Best kommer du att vara en del av vårat team. Det är endast du som sätter gränserna över hur din framtid kommer att se ut och vi hjälper dig gärna på vägen. På Best blir du en del av ett snabbväxande företag med många möjligheter, vill du vara med?

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Fredrik Wahlqvist

Telefonnummer:

016-400 99 13

E-post:

fredrik.wahlqvist@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen