Ansök
nu
Dela
tjänsten

Säljande konsultchef

till Best Bemanning & Rekrytering

Arbetsgivare:

Best Bemanning & Rekrytering (Köping)

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag:

2024-06-09

Om företaget

Vi på Best Bemanning & Rekrytering har stenkoll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och coachning. Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas – vara best!

Bli en bestis

Försäljning, administration och personalfrågor – klaffar de delarna? Definitivt, hos oss säljande konsultchefer på Best. Nu söker vi förstärkning till vårt kontor i Köping. Vi värderar personliga egenskaper lika högt som dokumenterade kompetenser – det är viktigt för oss att vår nya kollega också blir en bestis. Beskriver du dig som en flexibel, trygg och strukturerad person? Bra, läs vidare!

Vad innebär jobbet som konsultchef?

Här på Best är vardagen omväxlande, och du kan förvänta dig en stor del social kontakt med andra människor. Som konsultchef har du ett eget ansvar över dina kunder och hjälper till att avlasta dina kollegor i teamet. Du har personalansvar och jobbar med att intervjua, bemanna och rekrytera. Hela tiden använder du din kommunikativa ådra för att hålla i goda relationer likväl som för att briljera på nykundsbesök. Bortsett från personalansvar och säljarbete jobbar du en del administrativt med offerter, fakturaunderlag, löner och avtal. På Best är vi snabba, precis som vår bransch, så du kan förvänta dig en vardag med fart där du prioriterar arbetsuppgifter efter dagens behov.

Din profil

Har du erfarenhet av att leda personal? Kanske en akademisk utbildning inom HR eller ekonomi? Det är meriterande, men inte ett krav. Vi söker inte bara en konsultchef utan också en bestis till teamet. Det ingår och är en självklarhet när vi rekryterar internt. För att passa in i gänget behöver du lämna prestigen hemma och vara flexibelt lagd. En frisk fläkt. Du kommer behöva flytta om i prioriteringslistan och bör därför vara en trygg och strukturerad person. Också kommunikativ – det är viktigt i kundmöten. Du räds inte för att vare sig sälja eller tackla obekväma samtal. Vi ser gärna att du har erfarenhet från industrin.

Några saker till! Du har goda kunskaper i svenska och engelska, B-körkort samt är kompis med datorns standardprogram såsom Word och Excel.

Passar det dig eller någon du känner? Ansök direkt eller tipsa vidare. Urval sker löpande.

Vi intervjuar löpande och naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.
Maila din ansökan direkt till asa.quarfordt@bestbemanning.nu.

Ha det best!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Best Bemanning & Rekrytering (Köping)

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag

2024-06-09

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi intervjuar löpande och naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.
Maila din ansökan direkt till asa.quarfordt@bestbemanning.nu eller via länken nedan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

070-618 06 75

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Företagets
kontakt

Namn:

Marita Eriksson

Roll på företaget:

Platschef

Telefonnummer:

073-440 30 66

E-post:

marita.eriksson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering (Köping)

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen