Ansök
nu
Dela
tjänsten

Säljansvarig KAM inom byggsektorn

Arbetsgivare:

Best – Rekryteringskund

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2021-02-28

Om företaget

Bolaget verkar inom byggsektorn med både tillverkning och leverans till byggkunder i Skandinavien.

Bolaget befinner sig i en tillväxtfas och söker nu att tillsätta en säljansvarig KAM för att bredda kundportföljen och driva säljavdelningen till en större marknad. Försäljning sker till kunder i Skandinavien genom både förfrågningar och kundbearbetning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Nu söker vi dig som har en bred erfarenhet inom både försäljning och projektledning till storkunder inom byggsektorn. I rollen ansvarar du för bolagets försäljningsbudget, förvaltning av kunder och personal i ditt säljteam.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är bekväm med avtalsförhandlingar, bygg- och projektmöten, både internt och externt, samt en affärsmannamässig inställning till kundens behov och bolagets möjligheter. Det är du som ansvarar för bolagets befintliga avtalskunder, vilket inkluderar regelbundna projektbesök, träffar och möten kring produktutveckling i samråd med kund. Internt har du ett gott ledarskap och agerar drivande i din avdelning. Du utgår från eget kontor på bolagets huvudkontor och rapporterar till VD.

Din profil

För oss är det viktigt att du har en stark vilja att nå uppsatta mål, att du får ihop ditt säljteam och att du kan driva hela säljprocessen från början till slut. Du går in för ditt arbete med stort engagemang och nytänkande. Som person är du strukturerad, har hög affärsmässighet och kan genom dessa egenskaper skapa och upprätthålla goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har erfarenhet av att arbeta i ledande position inom bygg, antingen direkt på byggarbetsplatsen eller som tjänsteman genom projektledning och försäljning. En bakgrund inom hus- och flerbostadsbyggnation är starkt meriterande. B körkort är ett krav.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Best – Rekryteringskund

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2021-02-28

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-4009916

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen