Ansök
nu
Dela
tjänsten

Regional Säljare

Arbetsgivare:

Flens Byggelement

Ort:

Flen

Sista ansökningsdag:

2020-04-05

Om företaget

Flens Byggelement tillverkar och levererar prefabricerade utfackningsväggar i trä och plåt till byggindustrin. Vi har idag ca 80 medarbetare i vår produktionsanläggning och huvudkontor i Flen, Södermanland. Bolaget har en hög innovations- och servicegrad och strävar efter att sälja och leverera vägg- och taklösningar som ska minska kunders behov av transporter och effektivisera deras logistik.
Sedan starten av bolaget, år 2009, har Flens Byggelement ett tätt samarbete med de flesta större och mellanstora byggföretag i Sverige och har genom åren levererat ca 100 000 – 130 000 m² väggelement per år. Många av bolagets produkter är idag är P-märkta och standardiserade för att effektivisera kundernas logistik.

För oss är kvalitet ett nyckelord som genomsyrar hela vår verksamhet. För att upprätthålla en hög kvalitet arbetar vi på Flens Byggelement med ständiga förbättringar och med medarbetarna i fokus. Det tror vi leder till nöjda kunder och en arbetsplats med variation, engagemang och en lättsam atmosfär.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som regional säljare ansvarar du för kunderna i din region och arbetar proaktivt med att knyta nya kontakter, presentera våra erbjudanden och offerera en helhetslösning till kunden. Till din hjälp har du ett team på fyra personer med bland annat en säljansvarig projektledare.

Du kommer att starta hos oss med 1-2 veckors introduktion för att lära känna dina kollegor, förstå våra produkter och se hela vår produktion. Du utgår sedan från ditt kontor, med frekvent resande i Mellansverige. Vi levererar väggelement till både Sverige och Norge, vilket innebär att norska förekommer. Uppdraget som regional säljare hos oss innefattar även viss projektledning, vilket innebär att du bevakar, styr och följer upp dina projekt från start till slut.

Vi erbjuder dig som regional säljare ett uppdrag med stor frihet, tjänstebil och möjligheten till en fantastisk utveckling hos Sveriges mest innovativa leverantör av väggelement.

Din profil

Hos oss söker du som har en flerårig bakgrund inom försäljning och med erfarenhet av byggkunder. Du har goda referenser som en positiv, orädd och ambitiös person. Du trivs med att arbeta självständigt och är duktig på att knyta kontakter och bygga relationer. Övriga kvalifikationer som eftersöks är:

  • God datorvana och bekväm i office-paketet
  • Mycket god läs/skriv-förmåga
  • B-körkort
  • Bakgrund inom byggbranschen

Vi kommer att intervjua löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Flens Byggelement

Ort:

Flen

Sista ansökningsdag

2020-04-05

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-4009916

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen