Ansök
nu
Dela
tjänsten

Säljare

och ett erbjudande om en möjlighet till ett eventuellt framtida partnerskap

Arbetsgivare:

Cards and More

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2024-05-05

Om företaget

Beläget i Örebro i Sverige tillhandahåller Cards and more sina produkter, tjänster, support och lösningar för den svenska marknaden. Företaget grundades i mars 2006 och är leverantör av ID-kortutskrifter, etikettlösningar med fokus på att tillhandahålla lösningar.

Cards and more förser kunder med kunskap, produkter och lösningar. Som en partner ger vi ett mervärde allt från råd före försäljning till installation och utbildning. Tony Garvill, VD på Cards and more, förklarar: "Vi anser att det är absolut nödvändigt att stödja kunden hela livscykeln för våra lösningar".

Dagens kunder letar efter en leverantör som kan erbjuda en komplett leverans. Att hantera hela livscykeln är där Cards and more skiljer sig från konkurrenterna. För våra kunder är detta absolut en "no brainer".

Om tjänsten

Vi söker dig med erfarenhet av B2B-försäljning. Du älskar nya utmaningar och gillar högt tempo. Med den här tjänsten kommer du att lära dig nya saker varje dag - i en bransch som utvecklas snabbt.

Goda relationer med våra tillverkare ger oss tillgång till de senaste produkterna och högkvalitativa produktutbildningar. Detta ger dig möjligheten att utvecklas snabbt i din yrkesroll samt till personlig utveckling. Vi förespråkar ett aktivt träningsliv och erbjuder därmed de möjligheter du önskar.

Vårt arbete att aktivt leverera produkter och tjänster som minimerar påverkan på miljö och natur är vi stolta över.

Du kommer att arbeta nära vår VD Tony - och det är ni tillsammans som möter våra kunder. Både hos våra befintliga kunder likväl som försäljning till nya kunder. I ett mindre företag är det viktigt att vi jobbar åt samma håll.

Vi har god omsättning och växer i stabil takt. Är du personen med starkt driv och stort engagemang? Samt bra på att hitta möjligheter och lösningar till våra kunder som oftast kommer med "särskilda behov" och tycker om att sälja in kompletta lösningar efter kundens önskningar? I vår bransch är det oftast snabba ryck, det gäller att aktiv och uppskatta högt tempo.

För att du ska trivas hos oss och lyckas i rollen behöver du vara van att jobba in och utveckla relationer hos våra kunder, bemöta inköparna och inte minst ha ett tekniskt intresse för våra produkter. Du har kanske helt enkelt en entreprenörsådra i dig!

Kan du visa för oss att du har jobbat med att utveckla dina kunder på ett lönsamt med en långvarig relation, då kan du vara den vi söker. Besitter du IT-kunskaper och har erfarenhet från printbranschen - då ligger du bra till!

Dina kunder finns främst i Mälardalen, men även i Malmö, Göteborg, Stockholm och övriga Sverige. Du utgår från vårt kontor på Nastagatan i Örebro.

Låter det här som en roll för dig?

Eller har du några frågor? Hör av dig till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 0675.

Din CV och ditt personliga brev vill vi ha snarast, dock senast den 5/5.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Cards and More

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2024-05-05

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

070-618 06 75

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen