Ansök
nu
Dela
tjänsten

Säljare/ordermottagare sökes

Arbetsgivare:

SN Gruppen

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag:

2020-02-29

Om företaget

SN är ett företag från Västerås som har sitt säte i Irsta, vi har lång och gedigen erfarenhet av alla möjliga byggnationer på fordon. SN startade sin verksamhet 2005 och har skapat sig ett respekterat namn på marknaden inom transportbilsbranschen och påbyggnation. Våra montörer har lång erfarenhet vilket ger en spetskompetens som vi gärna delar med oss av till transportbilsbranschen. Vårat ledord säger det mesta om våran verksamhet ” Vi bygger på allt som rullar ” ingen förfrågan är för komplicerad. Utbudet har inga gränser förutom kundens egna fantasi. Dubbelhytter, Färdtjänster, volymskåp är några av de trofasta ben vi lutar oss emot. Specialbyggnationer efter kundens behov är också en stor del av vår vardag. Vårat sigill står för trygghet och kvalité, När ett fordon pryds av SN sigillet så kan du med lugn och ro veta att din byggnation är garanterad lång livslängd med omfattande garantier.

Söker du en arbetsgivare som erbjuder en spännande arbetsplats och personlig utveckling i en annorlunda bransch så kommer du trivas hos oss.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi växer så det knakar, är du våran nästa stjärna?

Har du arbetat som säljare/ordermottagare sedan tidigare och letar efter nya utmaningar? Trivs du bra med högt tempo, kvalité och tycker om att vara effektiv på jobbet? Välkommen med din ansökan till oss redan idag och var med på en spännande resa!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu säljare/ordermottagare till vår anläggning i Västerås. Som en del i vårat säljteam på SN kommer du att arbeta med försäljning av påbyggnation riktad mot transportbilsbranschen. Som innesäljare/ordermottagare är din primära uppgift att öka företagets försäljning genom att arbeta med befintliga och nya kunder från kontoret. Du kommer att vara den naturliga länken mellan oss och våra kunder och hjälper dem med deras ärenden och frågor. Orderregistrering via telefon och mejl samt offertförfrågningar ser du som en självklarhet för att serva dina kunder på bästa sätt.

Din profil

Kvalifikationer
· Erfarenhet av kundservice, sälj eller administrativt arbete

· Du har goda kunskaper i Office-paketet

· Erfarenhet från affärssystemet Visma är meriterande men inte ett krav

· Avslutad gymnasieexamen

Som person är du social, öppen och serviceinriktad med stor förståelse för kunders olika behov. Du bör vara flexibel, strukturerad då flera olika arbetsuppgifter kan vara aktuella under samma dag för att våra kunder ska få en god service. För att nå dina uppsatta mål arbetar du strukturerat, målfokuserat och är inte den som ger sig i första taget. Att vara en ambassadör för SN ser vi som en självklarhet då vi är ett företag med högt till tak, familjär stämning men i en seriös förpackning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som säljare/ordermottagare är du en ambassadör för SN och representerar oss på ett professionellt sätt. För att trivas i rollen bör du vara stresstålig, självgående, tålmodig och tycka om att ha kunder i ständig fokus.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

SN Gruppen

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag

2020-02-29

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Aziz Halimi

Telefonnummer:

070-9225203

E-post:

aziz@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen