Ansök
nu
Dela
tjänsten

Säljare till Scanvaegt

Arbetsgivare:

Scanvaegt

Ort:

Mälardalen

Sista ansökningsdag:

2022-02-18

Om företaget

Scanvaegt Systems är en marknadsledande leverantör av intelligenta high tech-lösningar som stärker konkurrenskraften och skapar större förtjänster hos våra kunder. Vi är idag Skandinaviens största vågleverantör med verksamhet i de skandinaviska länderna, samt export till framförallt Europa. Scanvaegt koncernen ägs till 100% av familjen Gruntvig som grundade företaget 1932 i Danmark. Scanvaegt AB som är det svenska dotterbolaget etablerades 1997 och ansvarar för den svenska marknaden. Vi finns med huvudkontor i Göteborg och regionkontor i Malmö, Kristianstad, Kalmar, Jönköping, Arboga, Stockholm och Härnösand allt för att kunna ge våra kunder en effektiv service och support.

Scanvaegt Systems kan erbjuda ett mycket brett sortiment av kvalitativa lösningar inom vägning och IT lösningar för industrin. All utveckling sker i egen regi och vår målsättning är att alltid ligga i framkant när det gäller teknik och kvalitet. Vi kan erbjuda våra kunder allt från en enkel standalone lösning till avancerade totallösningar med integration om kringliggande system.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Nu erbjuder Scanvaegt en spännande tjänst med utvecklingsmöjligheter i en internationell koncern med stark tillväxt och god lönsamhet. Som Area Sales Manager på Scanvaegt är din huvudsakliga uppgift att sälja våra produkter, system och lösningar inom ”Weighbridges and Mobile Weighing” till kunder inom geografiska regionen Mälardalen, Gävleborg och Dalarna. Våra kunder finns främst inom miljö och återvinning (privat & offentlig) samt entreprenad och råvaror. Men vi säljer även till kunder inom foder och spannmål, industri och process samt lager och logistik.

Scanvaegt Systems är marknadsledande och har ett brett och heltäckande sortiment inom vägning som registreringssystem, passagesystem med mera. Våra produkter säljs ofta som sammansatta lösningar där IT systemet är en mycket viktig del, vilket ofta integreras med olika affärs- och verksamhetssystem. Därför är demonstration och vägledning av olika IT lösningar en viktig del i försäljningsprocessen. Det handlar om teknisk försäljning där du genom möte med kunden skall kunna erbjuda rätt produkt för att kunden ska kunna effektivisera och få mer lönsamhet i sin verksamhet.

Arbetsuppgifter

  • Uppnå överenskomna säljmål (kundbesök, offerter, order, pipeline, fakturering)
  • Planera och genomföra kundbesök, nykundsbesök samt förvalta existerande kunder
  • Arbeta tillsammans med produktspecialister för att hitta bästa möjliga lösning till kund
  • Förbereda rapporter och uppföljningsunderlag
  • Representera företaget utåt på mässor och andra marknadsaktiviteter

Din profil

Som person är du driven, strukturerad och resultatorienterad, du strävar efter att nå uppsatta mål. Du har ett stort intresse av att lära dig Scanvaegts system och lösningar, för att sedan kunna översätta och implementera dem på våra kunders verksamheter. Du kan utgå hemifrån, men är på resande fot 3-4dagar per vecka.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har minst 5års säljerfarenhet från liknande arbeten, samt dokumenterade försäljningserfarenhet. Du har god teknisk förmåga att kunna se lösningar och hjälpa kunden. Du har god IT vana, erfarenhet inom MS-Office samt CRM system. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Scanvaegt

Ort:

Mälardalen

Sista ansökningsdag

2022-02-18

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Mattias Höglund

Telefonnummer:

016-400 99 24

E-post:

mattias.hoglund@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen