Ansök
nu
Dela
tjänsten

Säljare till ADinQ

Arbetsgivare:

ADinQ

Ort:

Någonstans i Södermanland, Närke, Västmanland

Sista ansökningsdag:

2023-06-30

Om företaget

ADinQ är ett mediebolag inom den svenska marknaden för DOOH. Basen i verksamheten är butiks-tv i kassalinjen på över 200 butiker, WILLY:S och ICA, från Boden i norr till Ystad i söder. Ett koncept med med rörlig bild och ljud som vi är relativt ensamma om och specialiserade inom sedan många år. I produktportföljen finns även digitala storbildsskärmar på strategiska platser runtom i Sverige. Totalt har vi över 600 skärmar på mer än 200 platser i Sverige, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder två kompletterande digitala utomhusplattformar att marknadsföra sig på. Lokalt, regionalt eller rikstäckande. Vi producerar även reklamfilmer och annonser åt våra kunder. Butiks-tv och storbildsskärmar med stark lokal förankring förenar utomhusreklamens fördelar med tv-reklamens egenskaper. Digitala storbildsskärmar på strategiska platser i stadsmiljö exponerar effektfullt varumärken där människor är på väg. Vår stora fördel är att vi kan vara lokala i hela Sverige.

Företaget grundades 2009 i Borås där huvudkontoret också ligger, med lokalkontor i Eskilstuna.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Kom och spring med oss! Med ett leende på läpparna är du redo att möta våra kunder! Våra kunder finns överallt bara din kreativitet sätter gränser. Vår marknadsföringskanal är en mediakanal som syns där  människor finns.

Ditt uppdrag är att bearbeta din lokala marknad och där ska du skickligt beskriva vår marknadsföringskanal. Vi är en mediakanal som erbjuder stor variation så det passar både små företag och större företag.

AdinQ expanderar nu i Mellansverige och behöver därför förstärka med en målmedveten och driftig utesäljare som gillar att träffa potentiella nya kunder, vi tror att du kanske arbetar som säljare idag. Ditt driv, engagemang och din ambition kommer ger dig framgångsrik hos oss.

Vi behöver just nu förstärka vårt säljteam i Mälardalen.  Vi tror du bor någonstans i Södermanland, Närke eller Västmanland.

Vi kommer att stötta dig i att bygga upp en egen kundbas, men du måste vara redo att göra jobbet. Efter en tid i yrket innebär dina dagar både uppföljning till befintliga kunder och fortsatt nykundsbearbetning.  Vi tror att du idag, hanterar din försäljning ute på fältet eller via telefon, digitalt eller i en butik. Hos oss får du möjligheten att själv styra ditt arbete. Hos oss får du möjlighet till tjänstebil, fast lön och provision.

Att sälja digitala annonslösningar innebär också att du behöver tycka att det är roligt med idéförsäljning. Samt att det faller sig naturligt för dig att presentera lösningar utifrån kundernas behov och ha en genuin vilja att hjälpa kunderna. Du kommer ha en viktig roll i att bygga ADinQs varumärke. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom dynamiken i gruppen är extremt viktigt.

Du blir ADinQ´s ambassadör och ansikte utåt och du ansvarar för hela säljprocessen. Från prospektering, mötesbokning, fältarbete, nätverkande, offertarbete och avslut samt uppföljande kundvård. Du blir en del av ett engagerat och affärsdrivet team, där vi stöttar och hjälper varandra.

Din profil

Har du en bra lokalkännedom eller nätverk i näringslivet är en fördel. Det är viktigt att du har och kan upparbeta ett lokalt kontaktnät.

B-körkort är ett krav.

För att trivas i den här säljrollen behöver du verkligen älska att möta människor, företagare och beslutsfattare. Att vara nyfiken, lyhörd och driven, nära till skratt - då är du rätt person för oss!  Den här tjänsten innebär mycket frihet under eget ansvar, vilket kräver att man är bra på att leda sig själv och har bra struktur i sitt säljarbete samt är en social begåvning. Erfarenhet från media är inget krav utan personlighet och inställning är helt avgörande. Har du energin och viljan - så har vi redskapen!

Detta är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse.
6 månaders provanställning tillämpas.
Fast lön samt provision. Förmånsbil.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

ADinQ

Ort:

Någonstans i Södermanland, Närke, Västmanland

Sista ansökningsdag

2023-06-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-5429010

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen