Ansök
nu
Dela
tjänsten

Account manager till Canon Business Center

Arbetsgivare:

Canon Business Center

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-12-11

Om företaget

Canon Business Center Mälardalen finns på två kontor i regionen, Västerås samt Eskilstuna, och finns representerade på dessa orter sedan 40 år tillbaka! Vi hjälper företagare att bli bättre på allt som har med dokument och informationshantering att göra. Oavsett om man söker efter kontorsskrivare, scanners eller en mjukvarulösning för snabbare dokumenthantering. Vi har allt företag behöver, med olika finansieringslösningar tillsammans med ett serviceupplägg som passar företagets specifika behov. Vi har skapat en lära som vi kallar för dokumentismen. Den handlar om hur företag jobbar smartare med dokument och information med hänsyn till hur vi som människor beter oss. I praktiken kan det handla om allt från att hitta bättre rutiner för avtalshantering, till att få rätt mjukvaror att jobba så bra som möjligt ihop med en hårdvara.

Vi vet att små förändringar kan innebära stora förbättringar!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi behöver en ny kollega som vill vara en del av vårt säljteam i Mälardalen. Vi är ett gäng säljare som konstant arbetar med att erbjuda företag den bästa lösningen när det gäller dokument och informationshantering.

Som Account Manager hos oss får du en gedigen sälj- och produktutbildning så att du kan bemöta våra kunders behov och utmaningar. Vårt mål är att arbeta med de mest motiverade, kunniga och entusiastiska medarbetarna. Du får personlig coaching och får stöd för att kunna bearbeta marknaden och erbjuda Canons produkter och tjänster. Efter att du deltagit i vår affärsskola kommer du kunna erbjuda företag lösningar gällande dokument och informationshantering som både är säkra och kostnadseffektiva. Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär att vi arbetar tillsammans för allas bästa. Med denna filosofi som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.

Arbetsuppgifter som Account Manager:

  • Du arbetar aktivt med din egen kundstock genom att kontakta och besöka nya och befintliga företag i ditt upptagningsområde.
  • Du kommer få ett antal befintliga kunder som du ansvarar för och utvecklar.
  • Du utvecklas tillsammans med kollegor och kunder.
  • Arbetsuppgifterna innebär både nyförsäljning och merförsäljning till befintliga kunder.
  • Du representerar Canon på evenemang och vid nätverksträffar för att bygga varumärke och affärsrelationer.
  • Du tar fram offerter och avtal.

När du börjar får du en introduktionsplan för att komma in i arbetet samt att du får löpande coaching av din närmaste chef, du rapporterar löpande till försäljningschefen.

Din profil

Du är en person som är trivs bäst när du är ute bland kunder, du ska gilla att göra affärer och skapa långsiktiga affärsrelationer. Du är nyfiken, kreativ, uthållig och modig. Att ha förmågan att ta sig an problem utifrån olika perspektiv och få fram smarta lösningar som gynnar våra kunder. Det är viktigt att du gillar att arbeta mot uppsatta mål, ihärdigt arbete kommer att löna sig. Hos oss får du både en grundlön och möjligheten att påverka din egen lön. Du drivs av att bli framgångsrik inom försäljning. Det är du själv som styr din arbetsdag, planerar dina veckor och håller i taktpinnen så förmågan att planera och vara disciplinerad är viktiga egenskaper som framgångsrik säljare hos oss.

Hos oss är det viktigt att du är en del av teamet, vi stöttar varandra och ger varandra energi då når vi alla framgång. En positiv attityd och leende på läpparna gör hela jobbet.

Tidigare erfarenheter av säljyrket är meriterande. Kunskap i hur du skapar affärsrelationer med företag inom B2B-försäljning är en fördel, t.ex. från rekrytering, eventförsäljning eller liknande.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Canon Business Center

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-12-11

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Peter Bogdanov

Telefonnummer:

0164009915

E-post:

peter.bogdanov@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen