Ansök
nu
Dela
tjänsten

Säljare till Delibake

Arbetsgivare:

Delibake

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2022-05-22

Om företaget

Delibake i Örebro AB är ett svenskt bageriföretag med en av Europas mest effektiva produktion av småkakor. Företaget grundades 1990 och är beläget i Örebro. Förutom traditionella svenska småkakor tillverkas bland annat pepparkakor, chokladbollar och punschrullar.

Läs mer om oss på www.delibake.se

Om tjänsten

Här finns en möjlighet för dig som har entreprenörsdrivet och tycker om att vara med och påverka, att söka rollen som Säljare på Delibake i Örebro. Du kommer bli en viktig länk i ett tight team. Vi har väl definierade roller som arbetar tätt ihop. Du kommer att rapportera direkt till företagets VD och du har alla möjligheter att kunna påverka och delta i företagets beslut.

Du kommer att arbeta med införsäljning av våra private label-produkter till kedjor och agenter, både inom Sverige likväl som internationellt. Vi skriver ofta 1-årsavtal med våra kunder, nämnas kan, att drygt 80% av vår försäljning går på export. Vi söker dig som känner stort eget ansvar och drivs av att leverera resultat.

Dina resor kommer att vara begränsade, med anledning av att våra stora kunder ofta är restriktiva med besök. Du driver mycket av affärerna via telefon och digitala möten. Du skriver offerter och tar fram kunderbjudanden och samarbetar med kunderna kring olika kampanjer.

Som Säljare på Delibake kommer du utifrån våra gemensamt framtagna strategier, där du är en nyckelperson, bearbeta både befintliga kunder likväl som du kommer att arbeta med nykundsbearbetning. Du är själv med och skapar ramar för din försäljning och bygger upp vår budget.

Våra produkter ska alltid hålla en hög och jämn kvalitet – vilket våra kunder naturligtvis uppskattar.

Varje år medverkar vi också på ett par mässor där vi ofta representerar med ett par personer. Du kommer självklart vara del av denna trupp.

Din profil

För att du ska trivas hos oss, tror vi att du har tidigare erfarenhet från något producerande företag, för att förstå hela vår tillverkningsprocess. Meriterande är om du även har erfarenhet av private label-försäljning.  En annan sak vi uppskattar är din erfarenhet av att driva avtalsförhandlingar och tänka strategiskt kommersiellt. Naturligtvis är du den som även säkerställer lönsamheten i våra affärer Du knyter ihop affären på ett professionellt sätt och levererar resultat enligt budget.

Du ska ha körkort och goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligen som skriftligen.

Är du rätt person för att bidra hos oss? Eller har du kanske frågor eller vill veta något mer kring rollen?
Ring då till rekryteringskonsult Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-261 15 05.
Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 22/5 2022. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Delibake

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2022-05-22

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Goldkuhl

Telefonnummer:

0702611505

E-post:

ulrika.goldkuhl@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen